T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

dilluns, 23 de juliol del 2012

COSTA BRAVA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1956 (1)
Primer cartell d'aquesta Cobla-orquestra de Palafrugell, fundada l'any 1956, culminant un camĂ­ de gairebĂ© dos anys de preparaciĂł que van impulsar Florenci MaunĂ© i Josep Morell. El procĂ©s de formaciĂł s'intentĂ  dur a terme amb la mĂ xima discreciĂł possible a fi de no perjudicar els mĂșsics que estaven a la plantilla d'altres orquestres.
Per tal que ningĂș s’apropiĂ©s del nom Costa Brava*, que gaudia d’unes immillorables expectatives per raons que avui en diriem de mĂ rqueting, es va fer cĂłrrer la veu que el nom de l’orquestra seria el de Caravel·la.
Tot i que es portava força en secret, alguns dels mĂșsics que s'hi havien compromĂšs van ser apartats de les seves formacions al "descobrir-se el pastĂ­s" ... i a mĂ©s cĂłrrer es va formar una Orquestra amb seu a Palafrugell, que van anomenar Tropicana, per esperar el debut de la Costa Brava, que encara trigaria un temps; van tenir un Ăšxit tan esclatant, donada la qualitat dels seus membres, que fins i tot es van plantejar de seguir amb aquesta i abandonar la idea de la nova Orquestra. I quan es va fer realitat el projecte, debutant el mes de Febrer de 1956, a Girona s'estava gestant la creaciĂł d'un altre agrupaciĂł mĂ­tica de les nostres comarques, el Conjunt Setson, que durant un temps, hi havent demanat permĂ­s, van fer servir el nom de Tropicana.
Hi ha un bon article a la pĂ gina web de la Cobla-orquestra Costa Brava, en la seva secciĂł HistĂČria, recomano vivament donar-hi un cop d'ull, per veure com va ser tot el procĂ©s (MĂ©s info al blog de la filla d'en Florenci, Montserrat MaunĂ©).
A continuaciĂł, els components fundadors, mencionant els instruments que tocaven al Concert, al Ball i a la Cobla, aixĂ­ com la formaciĂł de la qual van marxar amb la intenciĂł d'encetar una nova i brillant etapa:
A dalt de tot: Josep Bastons i FĂ brega (timbales, veu, guitarra i bateria, no tocava a la Cobla, procedent de la Cobla-orquestra Maravella)
En tercer terme: Joaquim Coma i Parcet (violĂ­ i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Caravana), Joan Bofill i Grau ["el Nano"] (violĂ­, cantant i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Montgrins, no va acabar la temporada), Emili Juanals i RoquĂ©* (violĂ­, piano i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Maravella), Josep Joli i Blanch (violĂ­, contrabaix i cantant, procedent de la Cobla-orquestra Els Verds) i Florenci MaunĂ© i Marimont (director, piano, acordiĂł i trombĂł de pistons, procedent de la Cobla-orquestra Caravana)
En segon terme: Lliberat Juanals i Homs, pare de l'Emili (violĂ­, trombĂł de vares i fiscorn, procedent de la Cobla-orquestra Iris, de Salt, desprĂ©s de la seva estada entre 1939 i 1954 a la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal), LluĂ­s Palet i Pou (violĂ­, trombĂł de vares i fiscorn, procedent de la Cobla-orquestra Maravella) i Santiago Bañeras i Goday (violĂ­, viola, trombĂł de vares, bateria, i trombĂł de pistons, procedent de la Cobla-orquestra Amoga)
Davant: Jaume Esteve i Homs ["Met refilaire"]** (clarinet, saxo alt, contrabaix i tible, procedent de la Cobla-orquestra Maravella), NarcĂ­s ParĂ© i Ros (flauta, saxo tenor, acordiĂł i tible, procedent de la Cobla-orquestra Selvatana), Joaquim Ribas i Plaja ["Quim de Serra"]*** (violĂ­, clarinet, saxo alt i tenora, procedent de la Cobla La Principal de Bages), Josep MÂȘ Bofill i Casas (violĂ­, saxo alt i tenora, procedent de la Cobla-orquestra Maravella) i Josep Morell i Cortada (clarinet, saxo barĂ­ton, acordiĂł i flabiol, procedent de la Cobla-orquestra Caravana).
* No obstant no van ser la primera formaciĂł gironina en portar aquest nom: tinc un rebut d'una actuaciĂł al Cercle Mercantil de Palafrugell durant els dies 25 i 26 de Desembre  de 1941 de la COSTA BRAVA, JAZZ - COBLA- ORQUESTA, de Begur, signat per un dels components, Jacint Ferriol i Giraut. Aquesta formaciĂł -que no sĂ© quant va durar- era una continuaciĂł de la Cobla-Orquestrina The Merry Jazz (La Principal de Begur).
I durant els anys 40 i 50 va existir a PalamĂłs el Trio Costa Brava.
** Com a curiositat, citar que l'Emili Juanals va compondre una sardana l'any 1951 (quan tots dos estaven a la Cobla-orquestra Maravella) dedicada a en Jaume Esteve, anomenada "En Met refilaire".
*** Petita perĂČ interessant ressenya biogrĂ fica en aquest enllaç de la Revista de Serra de DarĂł (pĂ gines 14 i 15).
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1956 (2)
Portada del primer cançoner* que van editar, amb una particularitat: a mĂ©s de les lletres de les cançons que tenien en repertori, el quadern contenia fotografies individuals de cada mĂșsic, amb una petita biografia, que reprodueixo a continuaciĂł.
* Els cançoners tenien molta importĂ ncia durant els anys 40 i 50, doncs el pĂșblic volia saber les lletres d'aquells temes que ballaven durant la Festa Major i en alguna altra comptada ocasiĂł que podien anar a ballar a les festes dels pobles veĂŻns.


Any 1956 (3)
Florenci MaunĂ© i Marimont (director, piano, acordiĂł i trombĂł de pistons, procedent de la Cobla-orquestra Caravana).


Any 1956 (4)
Joaquim Coma i Parcet (violĂ­ i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Caravana) i LluĂ­s Palet i Pou (violĂ­, trombĂł de vares i fiscorn, procedent de la Cobla-orquestra Maravella).


Any 1956 (5)
Joaquim Ribas i Plaja ["Quim de Serra"] (violĂ­, clarinet, saxo alt i tenora, procedent de la Cobla La Principal de Bages) i Emili Juanals i RoquĂ© (violĂ­, piano i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Maravella).


Any 1956 (6)
Lliberat Juanals i Homs, (violĂ­, trombĂł de vares i fiscorn, procedent de la Cobla-orquestra Iris, de Salt, desprĂ©s de la seva estada entre 1939 i 1954 a la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal) i Jaume Esteve i Homs ["Met refilaire"] (clarinet, saxo alt, contrabaix i tible, procedent de la Cobla-orquestra Maravella).


Any 1956 (7)
Josep MÂȘ Bofill i Casas (violĂ­, saxo alt i tenora, procedent de la Cobla-orquestra Maravella) i Josep Joli i Blanch (violĂ­, contrabaix i cantant, procedent de la Cobla-orquestra Els Verds).


Any 1956 (8)
NarcĂ­s ParĂ© i Ros (flauta, saxo tenor, acordiĂł i tible, procedent de la Cobla-orquestra Selvatana) i Santiago Bañeras i Goday (violĂ­, viola, trombĂł de vares, bateria, i trombĂł de pistons, procedent de la Cobla-orquestra Amoga).


Any 1956 (9)
Joan Bofill i Grau ["el Nano"] (violĂ­, cantant i trompeta, procedent de la Cobla-orquestra Montgrins) i Josep Morell i Cortada (clarinet, saxo barĂ­ton, acordiĂł i flabiol, procedent de la Cobla-orquestra Caravana).


Any 1956 (10)
Josep Bastons i FĂ brega (tĂ­mpanis, veu, guitarra i bateria, no tocava a la Cobla, procedent de la Cobla-orquestra Maravella). Donada la seva rellevĂ ncia, el Director obre la sĂšrie de fotos retratat tot sol, i la tanca el vocalista, tot sol tambĂ©.
A destacar que en aquesta biografia li posen FĂ bregas de segon cognom, quan en realitat Ă©s FĂ brega.


Any 1956 (11)
Contraportada del cançoner, on hi consta el nom del representant, Josep Morell i Cortada. També podem veure que es va confeccionar a la Impremta Palé, de Palafrugell.


Any 1956 (12)
Primer quadern publicitari, amb disseny de l'artista Ramir. Aquest logotip també l'hem pogut veure en la portada del cançoner anterior, i s'ha conservat, amb variacions, fins a l'actualitat.
Foto: Col·lecciĂł Jordi Mestres.


Any 1956 (13)
RelaciĂł del personal artĂ­stic, amb els instruments que tocava cadascĂș..
Foto: Col·lecciĂł Jordi Mestres.


Any 1956 (14)
Joc de paraules promocional amb el nom de COSTA BRAVA.
Foto: Col·lecciĂł Jordi Mestres.


Any 1956 (15)
Quarta pĂ gina del dĂ­ptic, amb el nom del respresentant i una darrera frase publicitĂ ria.
Foto: Col·lecciĂł Jordi Mestres.


Any 1956 (16)
Fotografia -que presento amb dues resolucions*- que es va emprar pel primer cartell. Aquesta i les sis fotos segĂŒents es van fer a la Sala Edison, de Figueres, combinant diferents vestits i instruments.
A dalt de tot: Josep Bastons (bateria)
Tercer nivell: Joaquim Coma (trompeta), Joan Bofill (trompeta), Emili Juanals (trompeta) i Josep Joli (contrabaix)
Segon nivell: Lliberat Juanals (trombó), Lluís Palet (trombó), Santiago Bañeras (trombó) i Florenci Mauné (piano)
A davant: Jaume Esteve ["Met refilaire"] (saxo tenor), NarcĂ­s ParĂ© (saxo tenor), Joaquim Ribas ["Quim de Serra"] (saxo alt), Josep MÂȘ Bofill (saxo alt) i Josep Morell (saxo barĂ­ton).
* En aquesta sĂšrie de la Sala Edison, quan presento una foto amb dues versions Ă©s perquĂš la primera tĂ© mĂ©s resoluciĂł perĂČ la segona Ă©s mĂ©s nĂ­tida.


Any 1956 (17)
A dalt de tot: Josep Bastons (bateria)
Tercer nivell: Joaquim Coma (trompeta), Joan Bofill (trompeta), Emili Juanals (trompeta), Josep Joli (contrabaix) i Florenci Mauné (piano)
Segon nivell: Lliberat Juanals (trombó), Lluís Palet (trombó) i Santiago Bañeras (trombó)
A davant: Jaume Esteve ["Met refilaire"] (saxo tenor), NarcĂ­s ParĂ© (saxo tenor), Joaquim Ribas ["Quim de Serra"] (saxo alt), Josep MÂȘ Bofill (saxo alt) i Josep Morell (saxo barĂ­ton).


Any 1956 (18)
En aquesta formació més "concertant" hi ha un canvi gairebé total d'instruments.
Darrere de tot: Jaume Esteve ["Met refilaire"] (contrabaix), Florenci MaunĂ© (piano) i NarcĂ­s ParĂ© (bateria)
A l'esquerra, de baix a dalt: Josep MÂȘ Bofill, Santiago Bañeras, Joaquim Coma i LluĂ­s Palet (violins)
A la dreta, de dalt a baix: Lliberat Juanals, Joaquim Ribas ["Quim de Serra"], Joan Bofill i Josep Joli (violins)
Davant: Josep Morell (acordiĂł), Josep Bastons (guitarra) i Emili Juanals (acordiĂł).


Any 1956 (19)
Ara els podem veure amb un aire més tropical.
Darrere: Florenci Mauné (piano) i Josep Joli (contrabaix)
Al mig, d'esquerra a dreta: Emili Juanals (trompeta), Joan Bofill (trompeta), Joaquim Coma (trompeta), Jaume Esteve ["Met refilaire"] (saxo tenor), NarcĂ­s ParĂ© (saxo tenor), Joaquim Ribas ["Quim de Serra"] (saxo alt), Josep MÂȘ Bofill (saxo alt) i Josep Morell (saxo barĂ­ton)
Davant: Josep Bastons (cantant i maraques), Lluís Palet (bongos), Lliberat Juanals (tumba) i Santiago Bañeras (tumba).
... No et venen ganes de cantar: "El cumba, cumba, cumba, cumbacheeeeeero ... ?


Any 1956 (20)
Foto molt similar a l'anterior, on només canvien de posició les tumbes.
Darrere: Florenci Mauné (piano) i Josep Joli (contrabaix)
Al mig, d'esquerra a dreta: Emili Juanals (trompeta), Joan Bofill (trompeta), Joaquim Coma (trompeta), Jaume Esteve ["Met refilaire"] (saxo tenor), NarcĂ­s ParĂ© (saxo tenor), Joaquim Ribas ["Quim de Serra"] (saxo alt), Josep MÂȘ Bofill (saxo alt) i Josep Morell (saxo barĂ­ton)
Davant: Josep Bastons (cantant i maraques),  Santiago Bañeras (tumba), LluĂ­s Palet (bongos) i Lliberat Juanals (tumba).
(... el bongo, bongo, bongo, bongoseeeeeero ...").


Any 1956 (21)
Novament la "gran violinada". PerĂČ aquesta foto tĂ© una particularitat: en les anteriors d'aquesta sĂšrie de la Sala Edison hi ha sempre catorze mĂșsics, perĂČ aquĂ­ n'hi ha dotze: falten Josep Morell i NarcĂ­s ParĂ©. Segurament era una prova del fotĂČgraf, perĂČ tĂ© el seu valor histĂČric.
Darrere: Florenci MaunĂ© (piano), Josep Bastons (pandereta) i Jaume Esteve ["Met refilaire"] (contrabaix)
En primer terme, Joaquim Coma (violĂ­ solista)
Formant un arc de violins al seu voltant, d'esquerra a dreta: Josep MÂȘ Bofill, LluĂ­s Palet, Emili Juanals, Santiago Bañeras, Lliberat Juanals, Joaquim Ribas ["Quim de Serra"], Joan Bofill i Josep Joli.


Any 1956 (22)
En formaciĂł de Cobla. Aquell dia el retratista es va guanyar el sou a la Sala Edison ...
Darrere: Emili Juanals, Joan Bofill ("el Nano"), Joaquim Coma, Florenci Mauné, Santiago Bañeras, Lliberat Juanals i Lluís Palet
Davant: Josep Morell, NarcĂ­s ParĂ©, Jaume Esteve ("Met refilaire")Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill i Josep Joli.


Any 1956 (23)
El 29 d'Abril de 1956, a punt de començar una sardana, a Tortellà. Probablement és la primera fotografia d'una actuació en directe de la Costa Brava.
Estan tocant en el mateix lloc que la Cobla-orquestra Primavera el mateix any 1956, perĂČ durant el mes d'Agost; pots comparar les dues fotos.
Darrere: Emili Juanals, Joan Bofill ("el Nano"), Joaquim Coma, Florenci Mauné, Santiago Bañeras, Lliberat Juanals i Lluís Palet
Davant: Josep Morell, NarcĂ­s ParĂ©, Jaume Esteve ("Met refilaire")Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill i Josep Joli.


Any 1956 (24)
Desconec les raons, perĂČ abans d'acabar la primera temporada d'aquell projecte tan engrescador, el trompeta Joan Bofill i Grau ("el Nano") va deixar la formaciĂł, essent substituĂŻt per SebastiĂ  Carreras i Pozo, procedent de la Cobla-oquestra La Principal de Banyoles.
A dalt de tot: Santiago Bañeras (bateria), Lliberat Juanals (maraques), Sebastià Carreras i Pozo (trompeta), Emili Juanals (trompeta) i Joaquim Coma (trompeta)
Segon nivell: Josep Joli (contrabaix) i Jaume Esteve ["Met refilaire"] (saxo barĂ­ton)
A baix: Josep Bastons (bongos), Florenci MaunĂ© (piano), Josep Morell (clarinet), LluĂ­s Palet (bongos), NarcĂ­s ParĂ© (saxo tenor), Joaquim Ribas ["Quim de Serra"] (saxo alt) i Josep MÂȘ Bofill (saxo alt).
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1957 (1)
Cartell promocional.
Començant per la part inferior esquerra, i seguint en sentit horari: Josep MÂȘ Bofill, Emili Juanals, Florenci MaunĂ©, Jaume Esteve ("Met refilaire"), Joaquim Coma, Josep Morell, Lliberat Juanals, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep Joli, LluĂ­s Palet, Josep Bastons, NarcĂ­s ParĂ©, SebastiĂ  Carreras* i Santiago Bañeras.
* Substitut d'en Joan Bofill ("el Nano"), que no va acabar la primera temporada.


Any 1957 (2)
Trio vocal: NarcĂ­s ParĂ©, Josep MÂȘ Bofill i Josep Morell.
Darrere es veu bé a Lluís Palet tocant el violí.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1957 (3)
Joaquim Coma i Josep Bastons passejant. La foto tambĂ© podria ser de 1956, aquests dos mĂșsics nomĂ©s van coincidir dues temporades.
Foto: Arxiu Albert Coma i SurĂłs.


Any 1958 (1)
Cartell de la temporada 1958-1959.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1958 (2)
A dalt de tot: Josep Bastons (bateria i cantant)
Trompetes: Emili Juanals, LluĂ­s Carreras i Perramon i SebastiĂ  Carreras
Contrabaix: Josep Joli
Trombons: Santiago Bañeras, LluĂ­s Palet i Lliberat Juanals
Piano i direcció: Florenci Mauné
Saxos: Jaume Esteve ("Met refilaire"), NarcĂ­s ParĂ©, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill i Josep Morell.


Any 1959

Aplec de la Mare de DĂ©u de La Salut, a Sabadell, el 21 de Juny de1959. 
Veiem en primer pla el 2n tenor, Josep MÂȘ Bofill, i el contrabaix, Josep Joli. Les dues campanes de fiscorn que es veu a darrere corresponen a LluĂ­s Palet i Lliberat Juanals.
La imatge pertany a un concurs de fotografia que es va fer durant l'aplec, i en desconec l'autor.
Foto: Arxiu Jaume Nonell. Fons Sabadell Sardanista.


Any 1960
Cartell de la temporada 1960-1961, i foto destacada del vocalista, tota una novetat en aquells moments.
A dalt: Josep Bastons, Emili Juanals, LluĂ­s Carreras i SebastiĂ  Carreras
Al mig: Josep Joli, Pere Prat, LluĂ­s Palet i Lliberat Juanals
A baix: Florenci MaunĂ©, Jaume Esteve ("Met refilaire"), Josep Morell, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill i Juli Esteve.


Any 1961 (1)
28 o 29 de Gener de 1961. Acabada la temporada 1960-1961, Josep Bastons, cantant, guitarra, bateria i percussionista, i un dels fundadors de la Costa Brava, decideix deixar la feina de mĂșsic per dedicar-se plenament al negoci familiar de tapisseria, tot i que no va deixar mai l'activitat musical: durant els segĂŒents deu anys va cantar -normalment els caps de setmana- amb les orquestres franceses Maurice Rigola, Lou Torrent i Wills, i a partir de 1972 va entrar en el mĂłn de l'havanera, formant part durant mĂ©s de 33 anys del grup Peix Fregit.
Aquesta fotografia i la segĂŒent es van fer a la "Sociedad Recreativa Centro Español", nom que la pĂșrria franquista va obligar a adoptar al casino i ateneu palafrugellenc Centre Fraternal, que recuperaria el seu nom original a partir de 1977.
Darrere: Juli Esteve, Florenci Mauné, Emili Juanals i Lluís Carreras
Davant: Josep Bastons, LluĂ­s Palet (pronunciant el discurs de comiat) i Emili Ferrer, que mĂ©s endavant seria president del Centre Fraternal. 
A la dreta de tot hi ha en Josep Serra ("en Grana"), president de la Societat.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1961 (2)
Mateix esdeveniment que en la foto anterior.
Darrere: Josep Joli, Juli Esteve, Florenci Mauné i Emili Juanals
Davant: Josep Bastons i LluĂ­s Palet en el moment en que, acabat el discurs, es saluden, i Emili Ferrer.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1962 (1)
Postal nÂș 1.
La temporada 1962-1963 varen publicar quatre postals, que presento amb un detall de cadascuna, a fi de poder veure millor els mĂșsics.
Darrere, enlairats: Florenci MaunĂ©, Ramon Santisteve i Solano ("Santi"), SebastiĂ  Carreras, Josep Joli, Josep MÂȘ Bofill i LluĂ­s Carreras
A baix, en segon terme, dos germans: Juli Esteve i Jaume Esteve ("Met refilaire")
A baix, en primer terme: LluĂ­s Palet, Johnny Guitart*, Josep Morell, Emili Juanals, Lliberat Juanals i Joaquim Ribas ("Quim de Serra").
* El seu nom real Ă©s Joan Guitart i Basas. Nascut a Igualada (Anoia), tĂ© un currĂ­culum força interessant, i el trobo en el meu blog en les formacions segĂŒents:  Conjunt Londres (1951), Cobla-orquestra ArtĂ­stica del NoyaCobla-orquestra Triunfal (1957-1959), Cobla-orquestra Amoga (1959-1960), Conjunt Harlem Group (1961), Cobla-orquestra Melodia (1964), Cobla-orquestra Montgrins (1968-1974) i Cobla-orquestra SensaciĂł (anys 70). Va enregistrar uns quants discos amb el segell gironĂ­ Sandiego.
Fotos: Gracés. Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1962 (2)
Postal nÂș 2.
A l'esquerra, en segon terme: Josep Joli, Lliberat Juanals, Juli Esteve, Jaume Esteve ("Met refilaire"), LluĂ­s Palet, Florenci MaunĂ©, Josep MÂȘ Bofill i Emili Juanals
A l'esquerra, en primer terme: Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Johnny Guitart i LluĂ­s Carreras
A la dreta: Ramon Santisteve ("Santi"), Josep Morell i SebastiĂ  Carreras.
Fotos: Gracés. Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1962 (3)
Postal nÂș 3.
Arc exterior: LluĂ­s Palet, Emili Juanals, Jaume Esteve ("Met refilaire"), SebastiĂ  Carreras, Josep Joli, Florenci MaunĂ©, Josep MÂȘ Bofill, Lliberat Juanals, Josep Morell i LluĂ­s Carreras
Al mig: Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Juli Esteve (darrere), Johnny Guitart i Ramon Santisteve ("Santi").
Fotos: Gracés. Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1962 (4)
Postal nÂș 4.
Darrere, enlairats: Emili Juanals, Sebastià Carreras, Joaquim Ribas ("Quim de Serra") i Florenci Mauné
Davant: Ramon Santisteve ("Santi"), LluĂ­s Palet, Juli Esteve, Jaume Esteve ("Met refilaire"), Lliberat Juanals, Josep MÂȘ Bofill, LluĂ­s Carreras, Johnny Guitart, Josep Morell i Josep Joli.
Fotos: Gracés. Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1963 (1)
Foto oficial de la temporada 1963-1964, que no sé si van fer servir per fer-ne un cartell.
Darrere: Josep MÂȘ Bofill, Florenci MaunĂ©, Antoni ("Toni") Giner i Xicoira i Johnny Guitart
Davant: LluĂ­s Carreras, Juli Esteve, Joan OllĂ©, Lliberat Juanals, Francesc ("Paco") Sala i Blasco, LluĂ­s Palet, Emili Juanals, Josep Joli, SebastiĂ  Carreras, Josep Morell i Joaquim Ribas ("Quim de Serra").
Foto: Gracés.


Any 1963 (2)
Postal amb el retrat del cantant Johnny Guitart, amb una dedicatĂČria al propietari de la foto.
Foto: Gracés. Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1963 (3)
Acompanyant una de les participants en el 1er Festival de la Cançó de Gandesa.


Any 1964 (1)
18 de gener de 1964. Dinant en una localitat anomenada Albesa (La Noguera), segons m'indica Montserrat MaunĂ©. Era a finals de la temporada 1963-1964, acabada la qual en Johnny Guitart va marxar a la Cobla-orquestra Melodia, del Vendrell, i un dels mĂșsics instrumentistes va ser tambĂ©, a partir d'aleshores, el cantant; es tracta de l'Antoni ("Toni") Giner i Xicoira, al qual veiem en la imatge segĂŒent. 
Començant per l'esquerra, i seguint en sentit horari: Johnny Guitart, LluĂ­s Carreras, Florenci MaunĂ©, Lliberat Juanals (amb una ampolla de xampany al cap), Francesc ("Paco") Sala, Emili Juanals, Josep Morell, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill, SebastiĂ  Carreras, Antoni ("Toni") Giner, Joan OllĂ©, Juli Esteve, Josep Joli i Andreu CusidĂł (xofer).
No surten a la foto (ves a saber on eren!) en LluĂ­s Palet ni en Jaume Esteve ("Met refilaire").


Any 1964 (2)
Postal amb el retrat del cantant Antoni ("Toni") Giner, amb una dedicatĂČria al propietari de la foto.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1965 (1)
Aquesta temporada hi va haver uns quants canvis.
Filera superior: LluĂ­s Subiranas i Malleu ("Subi"), trompeta i violĂ­; Antoni ("Toni") Giner i Xicoira, cantant, trombĂł, violĂ­ i fiscorn; Emili Juanals i RoquĂ©, trompeta, violĂ­ i acordiĂł; Francesc ("Paco") Sala i Blasco, bateria, percussiĂł i trombĂł.
Segona filera: Jaume Ferrer i Jofra ("CapitĂĄn"), director, piano, acordiĂł, trombĂł i fiscorn; Jaume Puig i Lleonart ("Met dels ocells"), saxo, flauta, flautĂ­ i tible; Josep MÂȘ Bofill i Casas, violĂ­, saxo i tenora; Joaquim Ribas i Plaja ("Quim de Serra"), saxo, clarinet i tenora.
Tercera filera: Josep ("Pitu") Moriscot i Pons, contrabaix; Josep Morell i Cortada, clarinet, saxo i flabiol; Josep Vidal i Lloveras, clarinet, saxo i tible; LluĂ­s Palet i Pou, trombĂł, violĂ­ i fiscorn.
A baix de tot: Lluís Plaja i Farrés, trompeta i violí.


Any 1965 (2)
Drets, d'esquerra a dreta, alternant darrera i davant: Jaume Puig ("Met dels ocells"), Emili Juanals, LluĂ­s Palet, Josep ("Pitu") Moriscot, Josep MÂȘ Morell, Antoni ("Toni") Giner, Jaume Ferrer ("CapitĂĄn"), Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), LluĂ­s Plaja i Josep MÂȘ Bofill
Asseguts, en primer terme: Francesc ("Paco") Sala, Josep Vidal i LluĂ­s Subiranas ("Subi").


Any 1965 (3)
De la mateixa sessiĂł fotogrĂ fica que la foto anterior, amb els mateixos integrants.


Any 1965 (4)
Actuant durant la Festa Major de Palafrugell de 1965, davant del Mercantil.
Els components visibles en aquesta foto sĂłn, d'esquerra a dreta:
Jaume Ferrer ("CapitĂĄn") [piano], Josep ("Pitu") Moriscot [baix], LluĂ­s Plaja [violĂ­], Francesc ("Paco") Sala [bateria], Antoni Giner [trombĂł], Jaume Puig ("Met dels ocells") [saxo barĂ­ton], LluĂ­s Subiranas ("Subi") [violĂ­], un saxo tenor que no es veu, Josep Morell [clarinet] i Joaquim Ribas ("Quim de Serra") [saxo alt].


Any 1966 (1)
Drets: Antoni ("Toni") Giner, Francesc ("Paco") Sala, Emili Juanals, Josep Morell, Jaume Puig ("Met dels ocells"), Joan GirĂł i Blanch, LluĂ­s Plaja, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Josep MÂȘ Bofill, LluĂ­s Palet i Josep ("Pitu") Moriscot
Assegut al piano: Jaume Ferrer ("CapitĂĄn").
Foto: Barber.


Any 1966 (2)

Presento en dues versions aquesta postal d'Antoni ("Toni") Giner, el cantant de vàries temporades. Aquí el veiem retratat amb l'estàtua de l'Arlequí, que donava nom a un prestigiós Night Club de Palafrugell creat per Ernest Batallé i Campabadal.
Foto: Barber. 1) Arxiu particular. 2) Arxiu Esteve Palet.


Any 1966 (3)

Revers de la postal anterior, amb la lletra del bolero A mi Costa Brava.
Foto: Arxiu Esteve Palet.


Any 1966 (3)

Aquestes tres fotografies es van fer durant l'Aplec de Girona de 1966, i eren per a un concurs de fotografia.
Es veu nomĂ©s a tres mĂșsics: Josep ("Pitu") Moriscot [contrabaix], Antoni ("Toni") Giner [1er fiscorn, sembla que obligant] i LluĂ­s Palet [2n fiscorn, del qual en veiem un primer pla a la tercera foto].
Fotos: Marcel Prat i Prat. CRDI, Ajuntament de Girona.


Any 1966 (4)
Darrere: Josep ("Pitu") Moriscot, LluĂ­s Plaja, Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi") i LluĂ­s Palet
En segon terme: Francesc ("Paco") Sala, Jaume Puig ("Met dels ocells", de qui nomĂ©s es veu la flauta, darrere el cantant), Joan GirĂł, Joaquim Ribas ("Quim de Serra"), Josep MÂȘ Bofill i Josep Morell
A davant: Antoni ("Tony") Giner.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1971 (1)
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Palet i Pere Silvestre i Xicars ("Pere de Pals")
Davant: Jaume Burjachs, Jordi Ruscada*, Francesc ("Paco") Sala, Joan Roca i Estany, Antoni MorĂ©, Joan GirĂł, Josep MÂȘ Bofill, Jaume Puig ("Met dels ocells") i David MartĂ­n (el seu nom autĂšntic es Pere PapasseĂŻt).
* Personal: Per aquesta Ăšpoca un dia vaig acompanyar en Jordi Ruscada a una actuaciĂł que feien a "La Concha", una Sala de Ball de Vic. Durant el trajecte, em va convĂšncer de que jo havia d'estudiar mĂșsica... i avui -2024-, molts anys desprĂ©s, encara no em penedeixo d'haver-li fet cas!


Any 1971 (2)
A l'esquerra: Jaume Burjachs, David MartĂ­n, Francesc ("Paco") Sala i Jordi Ruscada
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Palet i Pere Silvestre ("Pere de Pals")
Davant: Antoni MorĂ©, Joan GirĂł, Josep MÂȘ Bofill, Jaume Puig ("Met dels ocells") i Joan Roca.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1972 (1)

Cartell de la temporada 1972-1973, dissenyat per Lluís Olivé i Casademont.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1972 (2)
Darrere: Joaquim Xifró i Barnés [substitut de Francesc ("Paco") Sala], Jordi Ruscada, Emili Juanals, Lluís Subiranas ("Subi"), Lluís Plaja, Lluís Palet i Pere Silvestre ("Pere de Pals")
Davant: Jaume Burjachs, David MartĂ­n, Joan Roca, Antoni MorĂ©, Joan GirĂł, Josep MÂȘ Bofill i Jaume Puig ("Met dels ocells").
Remarcable l'orgue Hammond i les petxines de color.
Segons llegeixo a la pĂ gina 4 del diari Los Sitios, del dia 1 de Juliol de 1972, la formaciĂł que feien en Cobla era la segĂŒent:
Trompetes: LluĂ­s Plaja, Emili Juanals i LluĂ­s Subiranas ("Subi")
TrombĂł: Jaume Burjachs
Fiscorns: Pere Silvestre ("Pere de Pals") i LluĂ­s Palet
Contrabaix: Jordi Ruscada
Flabiol: Joan GirĂł
Tibles: Jaume Puig ("Met dels ocells") i Antoni Moré
Tenores: Joan Roca i Josep MÂȘ Bofill.


Any 1971-1973 (Cantant)
En David MartĂ­n, el cantant que portaven aquelles temporades.
Foto: Barber.


Any 1973 (1)

Fent el Ball de Carnaval a la Discoteca Privé, de Platja d'Aro, el dia 1 Març de 1973. Era, per tant, el final de la temporada 1972-1973.
No es veu el pianista (Jaume Burjachs) ni el baixista (Jordi Ruscada)
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Palet i Pere Silvestre ("Pere de Pals")
Davant: Joaquim XifrĂł, Antoni MorĂ©, Joan GirĂł, Josep MÂȘ Bofill, Jaume Puig ("Met dels ocells") i Joan Roca.
En primer terme: David MartĂ­n.
Fotos: NarcĂ­s Sans i Prats. CRDI, Ajuntament de Girona.


Any 1973 (2)

ProcessĂł marinera de la Festa Major de Santa Cristina a Lloret de Mar, el 24 de Juliol de 1973.
Darrere: Joan GirĂł i Esteve Palet i Ribas*, llegint tots dos de la mateixa particel·la de clarinet.
Davant: Antoni Moré amb el saxo tenor.
* L'Esteve, que havia substituĂŻt en Jaume Puig ("Met dels ocells"), va ser el meu segon professor de saxo.
Foto: NarcĂ­s Sans i Prats. Ajuntament de Girona, CRDI.


Any 1973 (3)
Ball de Plaça a Lloret de Mar, durant la Festa Major de Santa Cristina, el 24 de Juliol de 1973.
No es veu els mĂșsics de darrere.
Davant: Esteve Palet, Joan GirĂł, Joan Roca, Josep MÂȘ Bofill, Antoni MorĂ© i Jordi Ruscada.
Foto: Arxiu Jordi Rocas.


Any 1973 (4)

SeqĂŒĂšncia de dues fotos d'una sessiĂł de ball a Bellpuig, on varen actuar els dies 14 i 15 de Setembre de 1973. Va ser la darrera per al mestre Joan GirĂł, que moriria al cap de poc temps.
Bateria: Francesc ("Paco") Sala [bolo]
Trompetes: Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi") i LluĂ­s Plaja
Trombons: LluĂ­s Palet i Pere Silvestre ("Pere de Pals")
Piano: Jaume Burjachs
Baix: Jordi Ruscada
Saxos: Esteve Palet, Joan GirĂł, Josep MÂȘ Bofill, Antoni MorĂ© i Joan Roca
Cantant: David MartĂ­n
Fotos: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1974 (1)

SeqĂŒĂšncia de dues fotos tocant sardanes a l'Aplec d'Olot, el 14 de Juliol de 1974. 
Aquesta temporada 1974-1975, havent mort Joan GirĂł, portaven un 2n tenor anomenat Joan Farell, i en Josep MÂȘ Bofill havia passat a flabiol. PerĂČ Joan Farell no va acabar la temporada, i aquest dia de l'Aplec d'Olot va ser en Joan Serra i Gil qui hi va anar de bolo.
Respecte a la temporada anterior, tambĂ© podem observar un altre canvi: Alexandre Port i Serra ("Sandro") substituia a Pere Silvestre ("Pere de Pals"). El flabiol-pianista havia plegat, i en Josep MÂȘ Bofill va agafar el flabiol, de manera que portaven un 2n tenor de bolo.
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Joaquim XifrĂł, Jaume Burjachs, Alexandre Port i Serra ("Sandro") i LluĂ­s Palet
Davant: Josep MÂȘ Bofill, Esteve Palet, Antoni MorĂ©, Joan Roca, Joan Serra (bolo, que en aquells moments estava a la Cobla La Principal d'Olot) i Jordi Ruscada
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1974 (2)
En primer terme, d'esquerra a dreta: NarcĂ­s Corominas i Chiribella*, Pere Silvestre ("Pere de Pals"), Esteve Palet i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
* En NarcĂ­s era un bon amic meu d'Amer, que va morir prematurament l'any 2009; tenia dos avis mĂșsics que es poden trobar en aquest blog: NarcĂ­s Corominas i Casamitjana ("Siset Peradalta") i Jaume Chiribella i ArbonĂ©s.
Gran aficionat a la mĂșsica, tenia una impressionant col·lecciĂł de discos en vinil i cd, amb uns coneixements enciclopĂšdics de la mĂșsica nordamericana del segle XX (moltes vegades m'havia comentat que tenia TOT el quĂš s'havia editat de Frank Sinatra, per exemple).
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1975 (1)
Darrere: Josep MÂȘ Bofill, Àngel Rocabruna, Alexandre Port ("Sandro"), Antoni MorĂ©, Manel Mañogil, Arnau Machuca, Esteve Palet i Emili Juanals
Al mig: LluĂ­s Subiranas ("Subi") i Jordi Ruscada
Davant: Lluís Plaja, Francesc Xavier Verdés i Berengué, Lluís Palet i Joan Roca.


Any 1975 (2)
El cantant Francesc Xavier.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas. 


Any 1975 (3)

Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Àngel Rocabruna, Alexandre Port ("Sandro") i LluĂ­s Palet. Al costat, darrere del contrabaixista, hi ha un senyor amb bigoti sense identificar,
Davant: Manel Mañogil, Esteve Palet, Antoni MorĂ©, Joan Roca, Josep MÂȘ Bofill i Jordi Ruscada.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1976 (1)

Al acabar la temporada 1975-1976, l'Esteve Palet va anar a la Cobla-orquestra Montgrins, i ocuparia la seva plaça de 2n tible en Jordi Rigau. PerĂČ quan va començar la temporada 1976-1977, encara li faltava una mica per acabar el servei militar, de manera que fins la seva incorporaciĂł en Robert ("Bertu") RodrĂ­guez hi anava de bolo.
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Àngel Rocabruna, Alexandre Port ("Sandro") i LluĂ­s Palet
Davant: Manel Mañogil, Robert ("Bertu") RodrĂ­guez i Coll* [bolo], Antoni MorĂ©, Joan Roca, Josep MÂȘ Bofill i Jordi Ruscada.
* Vam ser companys a l'Orquestrina CalidĂŠ de 2017 a 2021.
Foto: Arxiu Jordi Ruscada.


Any 1976 (2)
Darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Àngel Rocabruna, Alexandre Port ("Sandro"), LluĂ­s Palet i Jordi Ruscada
Davant: Manel Mañogil, Jordi Rigau, Antoni MorĂ©, Joan Roca i Josep MÂȘ Bofill.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1976 (3)
Ball de Plaça a Lloret de Mar, durant la Festa Major d'estiu, el 24 de Juliol de 1976.
Darrere puc identificar: Àngel Rocabruna (trombó), Alexandre Port ["Sandro"] (fiscorn), Lluís Palet (fiscorn), Jordi Ruscada (platerets) i Arnau Machuca (caixa)
Davant: Manel Mañogil (clarinet), Jordi Rigau (clarinet), Joan Roca (saxo alt), Josep MÂȘ Bofill (violĂ­) i Antoni MorĂ© (violĂ­).
Foto: Arxiu Jordi Rocas.


Any 1977
El dia 8 de Març de 1977 el polifacĂštic escriptor i periodista Josep Pla i Casadevall feia 80 anys. Una colla d'amics van voler donar-li una sorpresa, i, aprofitant que la Costa Brava assajava a RegencĂłs un dels amics, Josep Alsius, va llogar la Cobla (per un preu simbĂČlic), i quan va arribar en Josep Pla de dinar de casa del seu germĂ  Pere, acompanyat per Josep Martinell, van començar a tocar, ben bĂ© davant del Mas Pla, de Llofriu. A la foto es pot veure Josep Pla en una de les finestres, treient una mica el cap, doncs va quedar molt astorat i al principi semblava que no s'ho prenia gaire bĂ©. Hi ha una crĂČnica completa (tot i que retrospectiva) de l'esdeveniment a la pĂ gina 7 de la Revista de Palafrugell de l'1 de Març de 1997 en aquest enllaç.
Els mĂșsics* que van viure aquest moment singular, i que relaciono en la posiciĂł tĂ­pica de Cobla eren:
Rest de darrere: Emili Juanals, LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Jaume Ferrer ("CapitĂĄn") [o Àngel Rocabruna], Alexandre Port ("Sandro"), que no es veu gairebĂ©, LluĂ­s Palet i Enric Bassas i Sala
Rest de davant: Jordi Rigau, Miquel Moreno, Jordi Vila, Josep MÂȘ BruguĂ© (o Joan Roca) i Esteve Palet (que hi va anar en substituciĂł de Josep MÂȘ Bofill).
* Poso els mĂșsics de la temporada segĂŒent, 1977-1978, doncs el mes de Març era el final de la temporada 1976-1977.
Foto: Xavier Amir. Revista de Palafrugell. Arxiu Municipal de Palafrugell.


Any 1978
Cartell de la temporada 1978-1979.
Darrere: Josep MÂȘ BruguĂ© i Font*, Jordi Vila, Josep MÂȘ Bofill, Jordi Rigau, Miquel Moreno i Brasero, Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Palet i Alexandre Port ("Sandro")
Davant: Jaume Ferrer ("Capitån"), Francesc Xavier, Joan Bover i Marcé i Enric Bassas.
* Amb en Josep MÂȘ vaig formar part, juntament amb en Pere Millet i en Josep Planas, del Quartet de SaxĂČfons de Girona als anys 80.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1979 (1)
Darrere: Josep MÂȘ BruguĂ©, Josep MÂȘ Bofill, Tomas BahĂ­ i MartĂ­, Esteve Palet, Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), LluĂ­s Plaja, Jaume Ferrer ("CapitĂĄn") i LluĂ­s Palet
Davant: Joan ("Nitu") Figueras, Miquel Calafell, Anselm Parés, Robert (el seu nom real era Juli) i Enric Bassas.


Any 1979 (2)
Els dos cantants, Miquel Calafell i Robert.
Foto: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Any 1980
Darrere: Esteve Palet, Josep MÂȘ Bofill, TomĂ s BahĂ­, Emili Juanals, LluĂ­s Plaja i LluĂ­s Subiranas ("Subi")
Davant: Ferran ("Nando") Reverter i Sucarrats (amb qui vaig coincidir a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida), Àngel Rocabruna, Miquel Comadevall, Miquel Calafell, Robert, Pere Millet i MartĂ­nez*, Jaume Ferrer ("CapitĂĄn") i LluĂ­s Palet.
* Amb en Pere Millet, vaig formar part, juntament amb en Josep MÂȘ BruguĂ© i en Josep Planas, del Quartet de SaxĂČfons de Girona als anys 80, i amb en Pere actualment -2019- estic a l'Orquestrina CalidĂŠ i en un grup anomenat Another Band, del qual parlarĂ© en el seu moment.


Any 1981 (1)

Església de Bellpuig, el 8 de Març de 1981.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Lluís Subiranas ("Subi"), Àngel Rocabruna, Pere Silvestre ("Pere de Pals") [bolo] i Lluís Palet
Davant: Miquel Comadevall, Esteve Palet, TomĂ s BahĂ­, Pere Millet, Josep MÂȘ Bofill i Ferran ("Nando") Reverter.
Foto: Arxiu Esteve Palet.


Any 1981 (2)
A Llafranc, el 29 d'Agost de 1981.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Lluís Subiranas ("Subi"), Àngel Rocabruna, Jaume Ferrer ("Capitán") i Lluís Palet
Davant: Miquel Comadevall, Esteve Palet, TomĂ s BahĂ­, Pere Millet, Josep MÂȘ Bofill i Ferran ("Nando") Reverter.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1982

Aplec de Cardedeu.
Primer pla d'Esteve Palet.
Al seu costat, Àngel Rocabruna, i darrere, Emili Juanals.
Foto: Arxiu Esteve Palet.


Any 1983 (1)
Cartell de la temporada 1983-1984.
Cercle exterior, de baix a dalt en sentit horari: Miquel Tudela, Pere Millet, TomĂ s BahĂ­, Emili Juanals, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Joan MorĂ©, LluĂ­s Plaja, Joan CuscĂł i Enric Borrell
Cercle interior, de baix a dalt, en sentit horari: Josep MÂȘ Bofill, Josep MÂȘ Boadas (amb qui vaig coincidir a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida) i Esteve Palet
En primer terme, els cantants Anna MÂȘ AgustĂ­ i Flores ("Nina") i LluĂ­s Ballester.


Any 1983 (2)

Fotografia descartada per fer el cartell anterior, i que presento amb dos filtres diferents.
Drets: Emili Juanals, TomĂ s BahĂ­, Miquel Tudela, Antoni MorĂ©, Josep MÂȘ Bofill i Esteve Palet
Ajupits, en segon terme: LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Joan CuscĂł i LluĂ­s Plaja
Ajupits, en primer terme: Josep MÂȘ Boadas, Pere Millet i Enric Borrell
Asseguts: LluĂ­s Ballester i Nina.
Fotos: Arxiu Esteve Palet i Ribas.


Anys 1984
Sant SadurnĂ­ d'Anoia, 6 de Maig de 1984.
Darrere: LluĂ­s Plaja, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Joan CuscĂł, Miquel Tudela, Joan MorĂ© i Enric Borrell
Davant: Josep MÂȘ Boadas, Francesc Galindo, TomĂ s BahĂ­, Pere Millet i Josep MÂȘ Bofill.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1985 (1)
Darrere: TomĂ s BahĂ­, Josep MÂȘ Bofill, Joan MorĂ©, Àngel Rocabruna i Emili Juanals
Al mig: Miquel Tudela , Carme i LluĂ­s Ballester
Ajupits, en segon terme: Francesc Galindo (amb qui vaig coincidir a la Cobla La Principal d'Olot), LluĂ­s Subiranas ("Subi")*, LluĂ­s Plaja i Pere Millet
Asseguts, en primer terme: Manel Santos i Miquel Comadevall.
* En LluĂ­s Subiranas ("Subi") havia deixat la trompeta per agafar el contrabaix i la guitarra baixa.


Any 1985 (2)
LlabiĂ , 25 de Maig de 1985.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Manel Santos, Miquel Comadevall, Miquel Tudela i Joan Moré
Davant: Àngel Rocabruna, TomĂ s BahĂ­, Francesc Galindo, Pere Millet, Josep MÂȘ Bofill i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1986 (1)
Cartell amb foto feta a la Discoteca Tropics de Lloret de Mar.
Drets: Pere Millet, Josep MÂȘ Bofill, Miquel Tudela, Àngel Rocabruna, MÂȘ Carme, Ernest, LluĂ­s Plaja, Emili Juanals, Antoni Robert, Joan MorĂ© i TomĂ s BahĂ­
Ajupits: LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Miquel Comadevall i JesĂșs Tarrida i Castellana.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1986 (2)
SeqĂŒĂšncia de dues fotos en un lloc que no he pogut identificar.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Miquel Comadevall, Miquel Tudela i Joan Moré
Davant: Àngel Rocabruna, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Pere Millet, Josep MÂȘ Bofill i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Fotos: Foto-Pic (Arxiu Pere CatalĂ ). Arxiu Nacional de Catalunya.


Any 1987 (1)
Darrere: TomĂ s BahĂ­, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Alfons MiĂ s i MartĂ­, Joan MorĂ©, Emili Juanals i Jordi Rigau
Al mig: Miquel Comadevall, Jaume Oliver*, LluĂ­s Plaja i Jaume Font i Costa**
Davant: JesĂșs Tarrida, Eduard FigarĂł i VoltĂ , Susanna Del Saz*** i Ernest.
* Amb en Jaume Oliver vaig coincidir-hi a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida.
** Amb en Jaume Font vaig coincidir-hi a la Cobla-orquestra MĂ xim's.
*** No va arribar a començar la temporada, tot hi haver-se fet la foto, i va continuar la cantant MÂȘ Carme fins que va entrar la Betty, a qui veiem ja en cartell Any 1988 (1).
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1987 (2)

Plaza de España, de Madrid, 1 de Maig de 1987.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Alfons Miàs, Miquel Comadevall, Eduard Figaró (que s'havia deixat el vestit de Cobla a casa) i Joan Moré
Davant: Jaume Oliver, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Rigau i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Fotos: Arxiu Jaume Font.


Any 1988 (1)
Darrere: Joan Moré (trombó), Eduard Figaró (trombó), Emili Juanals (trompeta), Alfons Miàs (trompeta), Lluís Plaja (trompeta), Jordi Alsina i Somolinos (saxo tenor) i Tomàs Bahí (saxo tenor)
Al mig: Jaume Oliver (piano), LluĂ­s Subiranas ["Subi"] (baix), Miquel Comadevall (bateria), JesĂșs Tarrida (guitarra) i Jaume Font (saxo alt i teclats)
Davant: Betty i Ernest.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1988 (2)
Una en blanc i negre i l'altra en color, tria ...
Darrere: Joan Moré (trombó), Eduard Figaró (trombó), Emili Juanals (trompeta), Alfons Miàs (trompeta), Lluís Plaja (trompeta), Jordi Alsina (saxo tenor) i Tomàs Bahí (saxo tenor)
Al mig: Jaume Oliver (piano), LluĂ­s Subiranas ["Subi"] (baix), Miquel Comadevall (bateria), JesĂșs Tarrida (guitarra) i Jaume Font (saxo alt i teclats)
Davant: Ernest i Betty.


Any 1988 (3)
MĂ©s de la mateixa sessiĂł fotogrĂ fica feta a la Discoteca Kratter's d'Olot.
Darrere: Joan Moré (trombó), Eduard Figaró (trombó), Emili Juanals (trompeta), Alfons Miàs (trompeta), Lluís Plaja (trompeta), Jordi Alsina (saxo tenor) i Tomàs Bahí (saxo tenor)
Al mig: Jaume Oliver (piano), LluĂ­s Subiranas ["Subi"] (baix), Miquel Comadevall (bateria), JesĂșs Tarrida (guitarra) i Jaume Font (saxo alt i teclats)
Davant: Ernest i Betty.


Any 1988 (4)
I la darrera d'aquesta sĂšrie, ara en formaciĂł de Concert.
Darrere de tot: Jaume Oliver (director) i Miquel Comadevall (percussiĂł)
En segon terme: LluĂ­s Subiranas ["Subi"] (baix), Betty i Ernest (cantants) i JesĂșs Tarrida (guitarra)
A davant, set violins i una flauta: Joan Moré, Eduard Figaró, Jaume Font, Lluís Plaja, Alfons Miàs, Emili Juanals, Tomàs Bahí i Jordi Alsina.


Any 1988 (5)
Discoteca Kratter's, d'Olot, segons em comenta en Jordi Alsina, un dels components.
A l'esquerra: Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi")
Al mig: JesĂșs Tarrida, Miquel Comadevall, Jaume Oliver, LluĂ­s Plaja, Joan MorĂ©, TomĂ s BahĂ­, Emili Juanals i Alfons MiĂ s
En primer terme: Eduard FigarĂł, Ernest i Betty.
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1988 (6)
Aplec de Sant Feliu de GuĂ­xols, 29 de Maig de 1988.
Darrere: Emili Juanals, Lluís Plaja, Alfons Miàs, Miquel Balliu i Torroella*, Eduard Figaró i Joan Moré
Davant: Jaume Oliver, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
* Substitut de Miquel Comadevall, que va plegar quan ja havia començat la temporada.
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1989
Cartell amb foto feta a la Discoteca Tropics, de Lloret de Mar. Faig un detall filtrat de la foto.
En primer terme, els cantants Begonya i Josep MÂȘ Gimeno (vaig coincidir amb ell a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida, juntament amb en Jaume Oliver)
La resta de components, d'esquerra a dreta:
Eduard FigarĂł, Jordi Alsina, LluĂ­s Plaja, JesĂșs Tarrida, Jaume Oliver, LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Jaume Font, Emili Juanals, Miquel Balliu, Joan MorĂ©, TomĂ s BahĂ­ i Alfons MiĂ s.


Any 1991 (1)
Original cartell de la temporada 1991-1992.
A dalt: Joan Vilanova i Vila, JesĂșs Tarrida, Eduard FigarĂł, Alfons MiĂ s, Joan MorĂ© i Francesc OllĂ© i Tarrida
A l'esquerra, connectats pel cable del micro: Begoña GonzĂĄlez i VĂĄzquez i Josep MÂȘ Gimeno
A dins del bombo: Miquel Balliu
A la dreta: LluĂ­s Subiranas ("Subi"), Jaume Font, Jordi Alsina i TomĂ s BahĂ­
A baix: Emili Juanals, bufant un bugle gegantĂ­ del qual en surt en LluĂ­s Plaja.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1991 (2)
Els cantants, Josep MÂȘ i Begoña.
Foto: Arxiu Elies Reverter.


Any 1992 (1)
Cartell commemoratiu. Es fa servir el mateix dibuix i disseny originals de l'artista Ramir, perĂČ aquesta vegada ja van poder posar-ho tot en catalĂ ; pots veure la diferĂšncia anant una mica mĂ©s amunt, a la foto que porta per tĂ­tol: Any 1956 (2) - DĂ­ptic (1).


Any 1992 (2)
Palafrugell, 23 d'Abril de 1992.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Emili Juanals, Joan Vilanova (4 trompetes!)*, Miquel Balliu, Eduard Figaró i Joan Moré
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
* Emili Juanals es jubilava la propera temporada, en que seria substituït per Joan Vilanova, que també faria la tasca de representant.
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1993 (1)
Teatre Principal d'Olot, el 5 de Desembre de 1993, concert, dirigits per Max Havart.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé i Albalat, Eduard Figaró i Pere Teixidor i Romero
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1993 (2)
Teatre Principal d'Olot, el 5 de Desembre de 1993, concert, tocant una sardana de conjunt amb la Cobla-orquestra Montgrins, dirigits per TomĂ s Gil i Membrado.
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1993 (3)
Darrere: LluĂ­s Plaja (no se'l veu del tot), Alfons MiĂ s, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard FigarĂł i Pere Teixidor i RomeroDavant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu Ismael Suñé.


Any 1994 (1)
Cartell de la temporada 1994-1995. Amb molt fum ... Intento la identificaciĂł de la plantilla:
A dalt: LluĂ­s Plaja (trompeta), Joan Vilanova (trompeta), Alfons MiĂ s (trompeta), Eduard FigarĂł (trombĂł), Pere Teixidor (trombĂł), Josep Ros i Gasull ["Met"] (saxo barĂ­ton, flauta, i muntatge, a la Cobla no tocava), Jordi Alsina (saxo tenor) i TomĂ s BahĂ­ (saxo tenor)
A baix: Francesc OllĂ© (piano), LluĂ­s Subiranas ["Subi"] (baix), Ismael Suñé (bateria), JesĂșs Tarrida (guitarra), Pep Nadal (cantant), Begoña (cantant), Jaume Jorba (tĂšcnic de so) i Jaume Font (saxo alt i teclats).
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1994 (2)

Ball-vermut a la Festa Major de Llagostera, el Maig de 1994. Sembla que no ballava ningĂș, i devia convertir-se en un Concert-vermut. Es pot veure bĂ© uns quants mĂșsics:
Ismael Suñé (bateria), Lluís Subiranas ["Subi"] (contrabaix), Pere Teixidor (2n fiscorn), Jordi Alsina (2n tenor) i Jaume Font (1er tenor).
Fotos: Josep MÂȘ Bartomeu. CRDI, Ajuntament de Girona.


Any 1994 (3)
Barcelona, 8 d'Octubre de 1994.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard Figaró i Pere Teixidor
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1994 (4)
Teatre Principal d'Olot, 4 de Desembre de 1994.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Pere Teixidor i Eduard Figaró
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi", que no surt a la foto).
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1995 (1)
Tocant sardanes a Campins, el dia 12 d'Octubre de 1995.
Darrere: Lluís Plaja, Alfons Miàs, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard Figaró i Pere Teixidor
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Montserrat Juvanteny.


Any 1995 (2)
La mateixa audiciĂł de la foto anterior, amb algun canvi en la disposiciĂł dels mĂșsics de darrere.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Pere Teixidor i Eduard Figaró (que queda per darrere del contrabaix)
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Montserrat Juvanteny.


Any 1995 (3)
Teatre Principal d'Olot, 3 de Desembre de 1995.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard Figaró i Pere Teixidor
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
A la dreta es pot veure alguns membres de la Cobla Ciutat de Girona: Llorenç SabatĂ©, Marcel·lĂ­ Trias, Joan Franquesa i Alexandre ("Sandro") Port, a darrere, i Joaquim Portas a davant.
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1996 (1)
Cartell de la temporada 1996-1997.
A dalt: Ismael Suñé, Eduard FigarĂł, Pere Teixidor, LluĂ­s Plaja, Joan Vilanova, Alfons MiĂ s, Josep Ros ["Met"] (saxo barĂ­ton, flauta i muntatge), Jaume Font, Jordi Alsina i TomĂ s BahĂ­
A baix: Francesc OllĂ©, Mario (tĂ©cnic de so), LluĂ­s Subiranas ("Subi"), JesĂșs Tarrida, Gemma PĂ©rez, Pep Nadal i Begoña.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1996 (2)
CornellĂ  del Terri, 12 d'Octubre de 1996.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard Figaró i Pere Teixidor
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1997
Cartell de la temporada 1997-1998, fent servir la mateixa foto del cartell de 1996.
A dalt: Ismael Suñé, Eduard FigarĂł, Pere Teixidor, LluĂ­s Plaja, Joan Vilanova, Alfons MiĂ s, Josep Ros ["Met"] (saxo barĂ­ton, flauta i muntatge), Jaume Font, Jordi Alsina i TomĂ s BahĂ­
A baix: Francesc OllĂ©, Mario (tĂ©cnic de so), LluĂ­s Subiranas ("Subi"), JesĂșs Tarrida, Gemma, Pep Nadal i Begoña.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1998 (1)
Darrere: Josep Ros ["Met"] (saxo barĂ­ton, flauta i muntatge), Eduard FigarĂł i LluĂ­s Subiranas ("Subi")
Davant: Alfons MiĂ s, TomĂ s BahĂ­, JesĂșs Tarrida, Jordi Alsina, Gemma, Mario (tĂ©cnic de so), LluĂ­s Plaja, Ismael Suñé, Francesc OllĂ©, Jaume Font, Joan Vilanova, Pere Teixidor, Mariona FĂ bregas i Bassas i Joan Carles Amador.
Foto: Arxiu TomĂ s BahĂ­.


Any 1998 (2)
Actuant al Pla de Dalt (Olot), el 21 de Juny de 1998. Segurament hi ha d'haver un enregistrament d'aquell dia, doncs a l'esquerra de la imatge hi tenim en Miquel Serrat, de RĂ dio Olot controlant la gravaciĂł.
Darrere: LluĂ­s Plaja, Alfons MiĂ s, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Pere Teixidor, Eduard FigarĂł i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font i Jordi Alsina.


Any 1998 (3)
Primer pla de la cantant Mariona durant una actuaciĂł.
Foto: Arxiu Mariona FĂ bregas.


Any 1998 (4)
Els dos vocalistes, ben riallers: Mariona i Joan Carles.
Foto: Arxiu Mariona FĂ bregas.


Any 1998 (5)
Darrere podem identificar els dos trombons, Eduard FigarĂł i Pere Teixidor, i en primer terme, Mariona.
Foto: Arxiu Mariona FĂ bregas.


Any 1999 (1)
Figueres, 14 de Març de 1999. Final de la temporada 1998-1999.
Darrere: Lluís Plaja, Alfons Miàs, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Pere Teixidor i Eduard Figaró
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").
Foto: Arxiu Jaume Font.


Any 1999 (2)

Foto promocional feta a Calella de Palafrugell en la mateixa sessiĂł del cartell de 1998.
Darrere: Alfons MiĂ s, Mario (tĂ©cnic de so), Pere Teixidor, Josep Ros ["Met"] (saxo barĂ­ton, flauta i muntatge), Eduard FigarĂł, Jaume Font, Jordi Alsina i TomĂ s BahĂ­
Al mig: LluĂ­s Plaja
Davant: Mariona, JesĂșs Tarrida, Joan Carles Amador, Gemma, Joan Vilanova, Ismael Suñé, LluĂ­s Subiranas ("Subi") i Francesc OllĂ©.


Any 1999 (3)
Preixana (Lleida), el 5 d'Abril de 1999.
Darrere: Alfons Miàs, Lluís Plaja, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Eduard Figaró i Pere Teixidor
Davant: Francesc OllĂ©, JesĂșs Tarrida, TomĂ s BahĂ­, Jaume Font, Jordi Alsina i LluĂ­s Subiranas ("Subi").


Any 2003
Darrere: JesĂșs Tarrida, Pere Teixidor i LluĂ­s Subiranas ("Subi")
Davant: Francesc OllĂ©, Jordi Casas, Jordi Alsina, Juan Cozar, Ismael Suñé, Joan Carles Amador, MĂČnica Lucena, RaĂŒl SĂĄnchez, Vanessa, Jaume Font, Janet Mariela Cedeño, Joaquim NicolĂĄs i Joan Vilanova.


Any 2004
Per la temporada 2004-2005 van confegir aquest cartell fent servir la mateixa foto de la temporada anterior, retallant algun cap i posant-hi el cap dels nous incorporats; un d'aquests (no diré el nom ...) em va dir que no pengés aquesta foto, que no quedaba bé, que feia riure ... doncs sí, la penjo, és un testimoni més i ja està, qualsevol sentiment de vergonya es va apaivagant amb els anys, i al cap i a la fi, la realitat d'aquell any és aquesta.
Darrere: JesĂșs Tarrida, Pere Teixidor i Jordi Company
Davant: Pol Soler, Ferran Mias, Àngel Pujol, Juan Cozar, Ismael Suñé, Joan Carles Amador, MĂČnica Lucena, RaĂŒl SĂĄnchez, Vanessa, Jaume Font, Janet Mariela, Joaquim NicolĂĄs i Joan Vilanova.


Any 2010 (1)
Actuant a Vic.
Darrere: Juan Cozar, Levente Papp, Joan Vilanova, Lluís Subiranas ("Subi"), Pere Teixidor, Ismael Suñé i Jordi Company
Davant: Pol Soler, JesĂșs Tarrida, David Bondia, Conrad Rafart i Jaume Font.


Any 2010 (2)
En segon terme: Levente Papp, Juan Cozar, Joan Vilanova, Ismael Suñé, Jaume Font i Conrad Rafart
En primer terme: Luis FernĂĄndez, Pere Teixidor, Andrea Contos, RaĂŒl SĂĄnchez, MĂČnica Lucena, Luciano Da Silva, Janet Mariela, JesĂșs Tarrida, David Bondia i Pol Soler.


Any 2013 (1)
A dalt: JesĂșs Tarrida, Ismael Suñé, Marta Suñé i Luis FernĂĄndez
Al mig esquerra: Juan Cozar, Pere Teixidor i Ito RodrĂ­guez
Al mig dreta: Alfons Molina, Conrad Rafart i Jaume Font
A baix: Cecilia Sechi, VĂ­ctor Marina, MĂČnica Lucena, Javi Prieto i Sandra Clapera.


Any 2013 (2)
Darrere: Ito Rodríguez, Juan Cozar, Pere Teixidor, Luis Fernåndez, Ismael Suñé, Marta Suñé, Alfons Molina, Jaume Font i Conrad Rafart
Davant: MĂČnica Lucena, Javi Prieto, Sandra Clapera,VĂ­ctor Marina, Cecilia Sechi, i al mig, amb vestit negre, JesĂșs Tarrida.


Any 2015

SeqĂŒĂšncia de dos moments de l'audiciĂł que van fer a TortellĂ  el dia 26 d'Abril de 2015. Com que els tibles es van intercanviar la posiciĂł, dono l'alineaciĂł de la segona foto:
Darrere: Juan Gómez, Ito Rodríguez, Ismael Suñé, Gerardo Burgos, Pere Teixidor i Luis Fernandez
Davant: Marta Suñé, JesĂșs Tarrida, Daniel ("Dani") HernĂĄndez, Conrad Rafart i Xavier Santandreu.
Fotos: Emili PallĂ s.


Any 2016 (1)
Cartell de la temporada 2016-2017 en formaciĂł de Cobla. Aquest any fan els Concerts del Cicle per a mĂșsica de Cobla de la DiputaciĂł de Girona.
Darrere: Juan Gómez, Ito Rodríguez, Ismael Suñé, Pere Teixidor, Gerardo Burgos i Carles Rambla
Davant: Marta Suñé, JesĂșs Tarrida, Daniel ("Dani") HernĂĄndez, Joan Sala i Xavier Santandreu.


Any 2016 (2)
Cartell de la temporada 2016-2017; Ă©s un reproducciĂł del retrat de la Cobla, afegint-hi quatre cantants i una ballarina.
D'esquerra a dreta: MĂČnica Lucena, Ignasi Soler, Sandra Clapera, Enric de Francisco i CecĂ­lia Sechi (ballarina).


Any 2016 (3)
Concert al Casal MariĂ  d'Olot, el diumenge 4 de Desembre de 2016, organitzat per l'AssociaciĂł Cultural i Sardanista Flor de Fajol. No es dona gaire la combinaciĂł de Cobla amb quatre cantants i una ballarina.
A l'esquerra, a cĂ rrec de les veus: Enric de Francisco, MĂČnica Lucena, Ignasi Soler i Sandra Clapera.
Cobla, darrere: Ito Rodríguez, Juan Gómez, Ismael Suñé, Gerardo Burgos, Pere Teixidor i Carles Rambla
Davant: Marta Suñé, JesĂșs Tarrida, Daniel ("Dani") HernĂĄndez, Joan Sala i Xavier Santandreu.
Foto: Emili PallĂ s.


Any 2016 (4)
En aquesta foto, del mateix concert que l'anterior, els trompetes han intercanviat la seva posiciĂł, i ara la que intervĂ© il·lustrant la mĂșsica de la Cobla Ă©s la ballarina CecĂ­lia Sechi.
Foto: Emili PallĂ s.

3 comentaris:

  1. Hola m'ha fet molta ilusio trobar al meu pare en aquest blog,nomes afegir que ell era nascut a Igualada (anoia) i va viure molts anys a Reus.

    ResponElimina
  2. El meu pare era en Jhonny guitart.

    ResponElimina
  3. Hola Lída, el teu pare surt en moltes fotos del meu blog. Corregiré la dada del seu lloc de naixement, que vaig trobar per internet. A veure si t'animes i li fas una pàgina a la ViquipÚdia !

    ResponElimina

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!