T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 20 de juny de 2012

DUO RADIANT'S

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1964 (1)
Aquest duo de Torroella de MontgrĂ­ estava format per en Juli Monguilod i Porqueras (esquerra en primera foto i dreta en segona) i l'AdriĂ  Anglada (dreta en primera foto i esquerra en segona), seguint la moda del Duo DinĂĄmico, i vĂ ren enregistrar bastants discos, que podeu escoltar aquĂ­.
En Juli va formar part de diversos grups a l'Ăšpoca daurada dels Conjunts, com per exemple Els VĂ mpirs, Los Comodines i Slalom.
L'AdriĂ  fou cridat desprĂ©s a la Cobla-orquestra Maravella, on passĂ  setze anys i mig fins que un desgraciat accident de carretera –el mateix en quĂš moriren els seus companys Josep Calvet (trombĂł) i Joan Porta ("Mosquit", trompeta)–  li costĂ  la vida la matinada del diumenge 1 de maig de 1983, amb nomĂ©s trenta-nou anys d’edat. Va ser substituĂŻt primerament per en Manel Mañogil (*) , i al cap d'uns anys va ser precisament en Juli Monguilod qui va ocupar el seu lloc, fins la seva jubilaciĂł, l'any 2012. Aquestes dades estan extretes de la tesi doctoral d'en LluĂ­s BruguĂ©s, i de les vivĂšncies personals d'en Toni Gadea, molts d'anys bateria de la Cobla-orquestra Maravella.
(*) I les casualitats de la vida:
A finals de 2011 va morir en Manel Mañogil, i em va tocar a mĂ­ (durant dos anys) agafar el seu relleu com a professor de saxĂČfon i clarinet a l'Escola de MĂșsica de Palafrugell, on tambĂ© hi havia de professor en Toni Gadea, mencionat abans.


Any 1964 (2)
Una altra imatge promocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!