T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dissabte, 23 de juny de 2012

CATALANA DE BALL


Anys 90 (1)
Intentant ser mĂ©s comercials, a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida li vam canviar el nom desprĂ©s de decidir nomĂ©s fer ball, sense fer cobla. Els components de l'Orquestra Catalana de Ball erem:
Marcel Morales, piano, teclats i trompeta; Roc Marco, saxo alt i clarinet; Josep LluĂ­s ("Pitu") CastellĂł, trombĂł i trompeta (sĂłn els tres de darrere). A davant: Enric Angelats, guitarra; Antoni Basquens, saxo tenor i barĂ­ton; Josep Ventura, trompeta; Joaquim ("Quim") Prats, bateria; Salvador PipĂł, baix; FaustĂ­ RodrĂ­guez, vocalista; AssumpciĂł ("Xon") Font, vocalista i jo mateix, saxo tenor, clarinet i vocalista.


Anys 90 (2)
A dalt: a l'esquerra, en Joaquim ("Quim") Prats, i els vents, Josep LluĂ­s ("Pitu") CastellĂł, Josep Ventura, Antoni Basquens, Roc Marco i jo mateix
Davant: Salvador PipĂł (nomĂ©s es veu el mĂ stil del baix), AssumpciĂł ("Xon") Font, Enric Angelats i Marcel Morales.
L'altre cantant, en FaustĂ­, reposava en aquell tema.


Any 1992
El 31 de Desembre de 1992 vam amenitzar el ball de Cap d'Any a la Sala de Ball de Girona. Per la manera com estĂ  ballant el personal, en aquell moment estavem tocant alguna balada lenta ...
Darrere: Josep LluĂ­s ("Pitu") CastellĂł, Josep Ventura, Antoni Basquens, Roc Marco i Josep Loredo
Davant: Marcel Morales, Joaquim ("Quim") Prats, Salvador PipĂł, FaustĂ­ RodrĂ­guez, AssumpciĂł ("Xon") Font i Enric Angelats.
Foto: Jordi Ribot i PuntĂ­. Fons Diari de Girona. CRDI (Ajuntament de Girona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!