T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació:
Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dijous, 25 d’octubre de 2012

LA PRINCIPAL DE L'ESCALA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sí, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1913
Cobla-orquestra fundada a L'Escala per Josep Vicens i Juli ("Xaxu")  i Adolf Tasis ("Dolfo"), l'any 1906, amb alguns músics de la Cobla L'Aliança* i d'altres provinents de Castelló d'Empúries, Torroella de Montgrí i Pals, adoptant el definitiu nom de La Principal de L'Escala l'any 1913.
Darrere: Ramon Tasis i Tutau (flabiol, violí i representant), Josep Mª Vilà i Saliner (2n trompeta, acabat d'arribar del servei militar que va fer a Ceuta), Gil Lloveras i Llindis, de Peralada (1er trompeta), Francesc Sala i Flaqué ["Xiquet"] (1er fiscorn), Francesc Sala i Ximinis ["Xiquet"] (2n fiscorn) i Josep Vicens i Mornau (fill d'en "Xaxu", contrabaix)
Davant: Adolf Tasis i Fornés ["Dolfo"] (2n tible), Enric Hereu i Sallés ["Enric Pere Gros"] (1er tible), Josep Pallisera i Trèvol  ["Sabas"], de Peralada (1er tenor) i Josep Vicens i Juli ("Xaxu") (2n tenor, representant i director).
El nen de la dreta, amb un tible a la mà, és en Jacint ("Cinto") Hereu i Callol.
La formació va acabar la seva  primera època (com moltes d'altres) amb la guerra civil. Finalitzada aquesta, en Joan Lassús i Colomeda (1er tenor), Jaume Vilà i Comas (1er trompeta), Josep Mª Vilà i Comas (fiscorn) i Josep Mª Vilà i Saliner (2n trompeta, pare dels dos anteriors), van impulsar la segona etapa de La Principal de L'Escala, fins a la seva dissolució l'any 1957. La tercera època, doncs, va començar el diumenge 7 de Març de 2004, i fins a l'actualitat **
* La Cobla Aliança es va formar a finals del segle XIX a ran de la fusió de les cobles de Dalt i D'Abaix (dirigida per en "Xaxu"), que no es podien veure gaire, i que per mediació del batlle de L'Escala es van reconciliar, d'aquí el nom d'Aliança.
** Més info i dades a la web de la Cobla.
Bona part de les dades d'aquesta formació me les passa en Jordi Gallegos i Córdoba, autor, d'entre altres treballs, del llibre "L'Escala des de l'empostissat: història de La Principal de L'Escala i les altres cobles locals" 
Nota: la majoria de les fotografies i cartells antics d'aquesta entrada són obra del fotògraf Josep Esquirol i Pérez.
Foto: Josep Esquirol.
1) Arxiu Família Parés-Hereu.
2) A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).


Any 1915
Curiós cartell de propaganda, com si fos el revers d'un billet de 100 Pts.
Cartell: Col·lecció C. Pous.


Any 1918
Diumenge 2 de Juny de 1918.
Acompanyant la processó de Corpus a L'Estartit, pel carrer Santa Anna.
Foto extreta de la pàgina Descobreix i viu Torroella de Montgrí i L'Estartit .
Hi reconec:
1: Ramon Tasis i Ferrer (cornetí)
2: Enric Hereu i Sallés ["Enric Pere Gros"] (clarinet)
3: Francesc Sala i Ximinis ["Xiquet"] (fiscorn)
4: Ramon Tasis i Tutau (violí)
4 bis: Desconegut (queda mig amagat)
5: Josep Mª Vilà i Saliner (cornetí)
6: Francesc Sala i Flaqué ["Xiquet"] (violí i fiscorn)
7: Josep Vicens i Juli ["Xaxu"] (flauta o clarinet)
8: Adolf Tasis i Fornés ["Dolfo"] (clarinet)


Any 1919 (1)
Portada del díptic editat l'any 1919. Es fa constar que el representant és Ramon Tasis i Tutau.
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).


Any 1919 (2)
A la segona pàgina del díptic es fa la presentació, remarcant que hi ha un canvi important en els components, i destacant que la direcció va a càrrec Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet").
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).


Any 1919 (3)
Tercera pàgina del díptic, amb retrats dels músics.
En el centre de la imatge, el director, Francesc Sala i Flaqué ["Xiquet"] (violí i fiscorn)
A dalt de tot: Ramon Tasis i Ferrer (cornetí); i seguint el sentit de les agulles d'un rellotge: Francesc Sala i Ximinis ["Xiquet"] (fiscorn), Ramon Tasis i Tutau (violí i flabiol), Joan Esponellà i Saballs (contrabaix), Adolf Tasis i Fornés (clarinet i tible), Josep Ferrer i Teixidor (clarinet i tenora), Josep Pallisera i Trèvol  ["Sabas"] (flauta i tible), Manel Amer i Pujol (violí i tenora) i Josep Mª Vilà i Saliner (cornetí).
Foto: Josep Esquirol. Col·lecció F. Sala.


Any 1919 (4)
Quarta pàgina del díptic, amb el repertori genèric. El díptic es va fer a Impremta P. Ribas, de Palafrugell.
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).

Any 1920
En el centre de la imatge, el director, Francesc Sala i Flaqué ["Xiquet"] (violí i fiscorn)
A dalt de tot: Ramon Tasis i Ferrer (cornetí); i seguint el sentit de les agulles d'un rellotge: Francesc Sala i Ximinis ["Xiquet"] (fiscorn), Ramon Tasis i Tutau (violí i flabiol, i representant), Joan Esponellà (contrabaix), Carles Mauné i Alay (clarinet i tenora), Josep Ferrer i Teixidor (clarinet i tenora), Adolf Tasis i Fornés (clarinet i tible), Pere Ferrer i Salleras ("Pere de Vilopriu") (flauta i tible), i Josep Mª Vilà i Saliner (cornetí).
Curiositat sobre els "Xiquet": en els rètols, al pare li posen Francesc Sala, i al fill, Francisco Sala ...
Foto: Josep Esquirol. Col·lecció F. Sala.


Any 1921 (1)
Darrere: Joaquim Terridas i Nonell, de Cervià de Ter, Josep Mª Vilà i Saliner, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet") i Ramon Tasis i Ferrer (fill del flabiolaire)
Davant: Ramon Tasis i Tutau, Adolf Tasis i Fornés, Baldomer Escapa i Algans, de Peralada, Josep Ferrer i Teixidor i Manel Amer i Pujol, cunyat d'en Josep Ferrer (ambdós de Verges).
Foto: Josep Esquirol. A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).


Any 1921 (2)
Revers de la postal anterior.


Any 1921 (3)
Actuant al Carrer del Dr. Dou, de Barcelona per les Festes de la Mercè.
Darrere: Joaquim Terridas i Nonell, Josep Mª Vilà i Saliner, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet") i Ramon Tasis i Ferrer
Davant: Ramon Tasis i Tutau, Adolf Tasis i Fornés, Baldomer Escapa i Algans, Josep Ferrer i Teixidor i Manel Amer i Pujol.
Foto: L. Peracaula. Col·lecció F. Sala.


Any 1922 (1)
Darrere: Martí Joanama i Vergoñós, Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Ramon Tasis i Tutau, Baldomer Escapa i Algans i Joan Esponellà i Saballs
Davant: Joan Puig i Deulofeu ("Joan de Pals"), Josep Mª Vilà i Saliner, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Josep Ferrer i Teixidor i Adolf Tasis i Fornés.
Foto: Josep Esquirol. Col·lecció Ll. Vilabrú.


Any 1922 (2)
A dalt (1): Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet")
Al mig (4): Joan Puig i Deulofeu ("Joan de Pals"), Josep Mª Vilà i Saliner, Josep Ferrer i Teixidor i Martí Joanama i Vergoñós
A baix (5): Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Baldomer Escapa, Ramon Tasis i Tutau, Adolf Tasis i Fornés i Joan Esponellà i Saballs.
Foto: Josep Esquirol. Col·lecció Famíla Sala-Puig.


Any 1923 (Postal i detall)
Darrere: Martí Jonama (2n cornetí), Josep Mª Vilà i Saliner (1er cornetí), Francesc Sala i Flaqué ["Xiquet"] (1er fiscorn, violí i director), Francesc Sala i Ximinis ["Xiquet"] (2n fiscorn) i Joan Esponellà (contrabaix)
Davant: Ramon Tasis i Tutau (flabiol i violí, i representant), Adolf Tasis i Fornés (2n tible i clarinet), Joan Clapés i Feliu (1er tible i flauta ), Joan Puig i Deulofeu ["Joan de Pals"] (1er tenor i violí) i Francesc Llopart i Serra (2n tenor i clarinet).
Foto: Valentí Fargnoli i Anneta.
1) A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).
2) Col·lecció Família Sala-Puig.


Any 1924
Darrere: Martí Jonama, Llorenç Cotcho i Ventalló, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet") i Joan Esponellà
Davant: Ramon Tasis i Tutau, Francesc Llopart, Jacint ("Cinto") Hereu, Lluís Cotcho i Güell i Joan Puig i Deulofeu ("Joan de Pals").
Foto: Valentí Fargnoli. Col·lecció Família Sala-Puig.


Any 1925 (1)
Darrere: Josep Mª Vilà i Saliner, Jacint ("Cinto") Hereu, Salvador Tasis i Ferrer, Lluís Cotcho, Josep Figueras, Ramon Tasis i Ferrer, i Francesc Llopart
Davant: Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Ramon Tasis i Tutau, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet") i Joan Puig i Deulofeu ("Joan de Pals").
Foto: Valentí Fargnoli. Col·lecció D. Hereu.


Any 1925 (2)
Revers de la postal anterior.
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).Any 1925 (3)
Esperant al flabiolaire, que està pujant al tablado.
A mitja temporada es descobreix que Joan Puig és un tible excepcional; a partir d'aleshores, les places són repartides així: Francesc Llopart com a 2n tenor, Jacint ("Cinto") Hereu com a 2n tible i Joan Puig com a 1er tible.
Darrere: Josep Figueras [2n trompeta], Josep Mª Vilà i Saliner [1er trompeta], Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet") [1er fiscorn], Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet") [2n fiscorn], Salvador Tasis i Ferrer [trombó, només es veu el cap] i Ramon Tasis i Ferrer [contrabaix]
Davant: Ramon Tasis i Tutau [flabiol, que està pujant], Jacint ("Cinto") Hereu [2n tible], Joan Puig ("Joan de Pals") [1er tible], Lluís Cotcho [1er tenor] i Francesc Llopart [2n tenor].
Foto: Col·lecció Família Figueres-Baix.


Any 1926 (1)
Una foto amb els rètols del fotògraf, i l'altra sense.
Drets o més enlairats: Josep Mª Vilà i Saliner, Joan Puig ("Joan de Pals"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Francesc Llopart, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Salvador Tasis i Ferrer i Ramon Tasis i Ferrer
Asseguts, en primer terme: Lluís Cotcho, Ramon Tasis i Tutau, Jacint ("Cinto") Hereu i Josep Figueras
Foto: Valentí Fargnoli.
1) A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).
2) Col·lecció D. Hereu.


Any 1926 (2)
Revers de la postal anterior.
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).


Any 1926 (3)
Darrere: Josep Figueras, Josep Mª Vilà i Saliner, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Salvador Tasis i Ferrer i Ramon Tasis i Ferrer
Davant: Ramon Tasis i Tutau, Jacint ("Cinto") Hereu, Joan Puig ("Joan de Pals"), Lluís Cotcho i Francesc Llopart.
Foto: Col·lecció Ll. Vilabrú.


Any 1927
Drets: Josep Ferrer, Joan Puig ("Joan de Pals"), Jacint ("Cinto") Hereu, Francesc Llopart i Salvador Tasis i Ferrer
Asseguts: Josep Figueras, Ramon Tasis i Tutau, Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Josep Mª Vilà i Saliner i Ramon Tasis i Ferrer.
Foto: Valentí Fargnoli. Col·lecció Família Figueres-Baix.


Any 1928 (1)
Darrere: Josep Figueras, Josep Mª Vilà i Saliner, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Francesc Sala i Ximinis ("Xiquet"), Salvador Tasis i Ferrer i Ramon Tasis i Ferrer
Davant: Ramon Tasis i Tutau, Rafael Figueras i Auladell, Joan Puig ("Joan de Pals"), Josep Ferrer i Francesc Llopart.
A partir del mes de juny de 1928 la plaça de contrabaixista (Ramon Tasis i Ferrer) és ocupada per Enric Lunati. Acabada la temporada, La Principal de L'Escala es va desfer pel Carnaval de 1929; sembla que la majoria de músics no volien fer el pas d'afegir a l'activitat habitual de Cobla-orquestra la d'Orquestrina, amb la conseqüent addició (i estudi) del nou instrumental requerit (saxos, trombó de vares, jazzband, banjo, etc.) i amb les dificultats que suposava adaptar-se a aquell nou estil musical. Josep Ferrer i Teixidor, Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet"), Josep Mª Vilà i Saliner i Ramon Tasis i Tutau van ser membres fundadors de la nova formació que van impulsar a Verges els músics de les famílies Ferrer i Amer, la Cobla-orquestra Emporitana.
Foto: Valentí Fargnoli. Col·lecció Família Figueres-Baix.


Any 1928 (2)
Revers de la postal anterior. Es destaca la incorporació de Rafel Figueras en lloc de Jacint Hereu.
Foto: A.C.A.E. (Arxiu Montserrat Mauné - Javier Gironella).Any 1942 (1)
Acabada la guerra civil, La Principal de L'Escala torna, després d'un lapse de 10 anys. La primera foto que tinc d'aquesta segona època és aquest cartell de la temporada 1942-1943.
A dalt: Gil Lloveras, Martirià Font i Coll , Josep Mª Vilà i Comas, Ramon Tasis i Tutau i Josep Blanch i Reynalt
A baix: Miquel Mayoral i Gumbau, Joan Lassús, Jacint ("Cinto") Hereu, Pere Ferrer i Salleras ("Pere de Vilopriu") i Josep Mª Vilà i Saliner.
Cartell: Col·lecció Martirià Font.


Any 1942 (2)
Tocant sardanes.
Darrere:
Davant:
Foto: Col·lecció D. Hereu


Any 1944
Darrere: Climent Anglada i Garcia ("Trampeli"), Ramon Tassis i Tutau, Jacint ("Cinto") Hereu i Pere Ferrer i Salleras ("Pere de Vilopriu")
Al mig: Joaquim Vallespí i Pòlit, Jaume Vilà i Comas i Miquel Mayoral
Davant: Francesc Sala i Sastre ("Xiquet", 3ª generació de la nissaga), Joan Lassús, Josep Mª Vilà i Saliner i Salvi Pumareda i Ferrer.
Foto: Joan Lassús. Col·lecció D. Hereu.


Any 1947 (1)
A dalt:
D'esquerra a dreta, pujant i baixant en sentit horari:
Cartell: Col·lecció M. Mateu.


Any 1947 (2)
Processó de la Festa del Carme, a L'Escala.
Darrere (violí):
En tercer terme (clarinet i 2 violins):
En segon terme (2 trompetes):
En primer terme (fiscorn, trombó i fiscorn):
Foto: Col·lecció Família Bofill-Massafont.


Any 1947 (3)
Una segona foto de la mateixa processó del Carme de la imatge anterior. La senyora que surt en primer pla en aquella, i en quart lloc en aquesta és Anna Maria Tassis i Ros, filla de Ramon Tassis i Ferrer.
Foto: Arxiu Ramon Viz i Tasis.


Any 1947 (4)
A l'Aplec de Sant Martí.
Aquesta foto és citada a la pàgina 402 del llibre de Jordi Gallegos "L'Escala des de l'empostissat: història de La Principal de L'Escala i les altres cobles locals"  com a peculiar, donat que no hi ha en Francesc Sala i Flaqué ("Xiquet") com a segon fiscorn, per haver marxat uns dies abans de la Festa Major a completar la seva formació musical a Barcelona; gràcies als bons oficis d'en Carles Varela puc dir que el seu substitut era en Joan Gifre, al qual podem veure a la foto de 1948 de la Cobla-orquestra Iris, de Salt.
Darrere:
Davant:
Foto: Joan Lassús, Col·lecció família Bofill-Massafont.


Anys 40
Dues instantànies de la Festa Major de L'Escala, on l'Orquestra queda al fons de la imatge, i no es veu gaire bé. A la dreta, una autoritat de la Marina, que es coneixia com "el Cabo de Mar", vestit amb uniforme blanc. L'any ha de ser entre 1947 i 1949.
Fotos: Josep Roldós i Bracons. Arxiu Joaquim Roldós i Arespa.


Any 1948 (1)
A dalt: Climent Anglada ("Trampeli") ...
A baix:
Cartell: Col·lecció M. Mateu.


Any 1948 (2)
Acompanyant la processó de Corpus, a L'Escala.
Davant: Climent Anglada ["Trampeli"] (trombó), Josep Mª Vilà i Comas (fiscorn) i Francesc Sala i Sastre ["Xiquet"] (fiscorn)
Al mig: Jaume Vilà i Comas (trompeta) i Josep Mª Vilà i Saliner (trompeta)
Darrere: Jacint ["Cinto"] Hereu (flauta), Miquel Mayoral (clarinet), Rafel Callol (violí) i Pere Ferrer i Salleras ["Pere de Vilopriu"] (clarinet).
Foto: Joan Lassús. Col·lecció R. Sabadí.


Any 1949
Cartell de la temporada 1949-1950.
A dalt (3):
Al mig (5): el quart és Climent Anglada ("Trampeli")
A baix:(4):


Any 1950 (1)
Cartell de la temporada 1950-1951, dissenyat per Lluís Cairó.
A dalt (2 grups de tres):
A baix (2 grups de tres):
Foto: Barber. Col·lecció M. Mateu.


Any 1950 (2)
A la Festa Major de Cardona, durant el mes de Setembre de 1950. Tocaven els pasodobles a la Plaça de braus.
Darrere:
Davant:
Foto: Col·lecció F. Sala.


Any 1951
Cartell de la temporada 1951-1952, dissenyat per Lluís Cairó.
Vela esquerra, de dalt a baix, i d'esquerra a dreta:
Vela dreta, de dalt a baix, i d'esquerra a dreta:
Cartell: Col·lecció Jordi Gallegos.


Any 1953
Identificats per diagonals, d'esquerra dreta:
Primer grup (3):
Segon Grup (3):
Tercer grup (2):
Quart grup (4):
Cartell: Col·lecció D. Hereu.


Any 1956 (1)

Aquest va ser el darrer cartell de la formació. D'esquerra a dreta:
A dalt:
A baix:
Foto: Arxiu Xavier Prat.


Any 1956 (2)
Novament a la Festa Major de Cardona. D'esquerra a dreta:
Darrere (metall, 4 músics):
Al mig (percussió, 2 músics):
Davant (vent-fusta, 4 músics):
Foto: Col·lecció Eduard Font


Any 1957 (1)
Per Carnaval de l'any 1957 van fer la seva darrera actuació de Ball a Câ l'Hereu, de L'Escala.
Darrere:
Davant:
Foto: Joan Lassús (Arxiu Municipal de L'Escala).


Any 1957 (2)
Segona imatge del mateix esdeveniment.


Any 2003 (1)
Cartell de presentació.
D'esquerra a dreta:


Any 2003 (2)
D'esquerra a dreta:


Any 2004 (1)
Presentació de la Cobla, a càrrec d' Antoni Mas i Bou .


Any 2004 (2)
Una de les pitjors fotos de grup que he vist a la meva vida, i no acostumo a opinar ...
En darrer terme (4 músics, el penúltim toca el fiscorn):
En segon terme (5 músics, els dos primers no sé què toquen, després ve flabiol, trombó i contrabaix):
En primer terme (2 músics, tenora i trompeta).


Any 2004 (3)
Drets:
Ajupits:


Any 2005
Darrere:
Davant:


Any 2006 (1)
D'esquerra a dreta: Joan Casals, Cristina Cortés, Zoel Codolà, Sebastià Sabater, Caterina Gómez, Núria Casamort, Marc Hidalgo, Laia Miralbell, Josep Agustí, Xavier Alsina i Judit Ferrer.


Any 2006 (2)
Actuant a Verges.
Darrere:
Davant:


Any 2007
En quart terme (3 músics):
En tercer terme (4 músics):
En segon terme (3 músics):
Tot sol a davant:


Any 2008 (1)
"Los niños con los niños, las niñas con las niñas ..."
D'esquerra a dreta: Joan Casals, Pau Costal, Marc Hidalgo, Xavier Alsina, Zoel Codolà, Josep Agustí, Caterina Gómez, Laia Miralbell, Judit Ferrer i Núria Casamort


Any 2008 (2)
Ben abrigadets, estan a Punta Montgó, a trenc d'alba, donant la benvinguda a l'Any Nou. Només de mirar la foto fa venir fred !
Darrere: el segon trompeta, que anava de bolo, semblaria l'Alfons Miàs; a continuació, Zoel Codolà, Josep Agustí, Caterina Gómez, Laia Miralbell i Joan Casals
Davant:  Núria Casamort, Marc Hidalgo, Desconegut (tible de bolo), Xavier Alsina i Judit Ferrer.


Any 2010
Actuant a Sant Joan de Salelles :
Darrere: Pau Costal, Zoel Codolà, Josep Agustí, Laia Miralbell, Caterina Gómez i Joan Casals
Davant: Ferran Carballido (bolo), Coral Puntí, Marc Hidalgo, Judit Ferrer i Xavier Alsina


Any 2011
A l'Aplec de Cinclaus. Si cliques a la foto podràs veure el programa que van tocar ...
Darrere: Pau Costal, Zoel Codolà, Joan Casals, Laia Miralbell, Cristina Cortés i Alexa Ruscalleda (amb qui toco actualment [2014] a la Cobla La Principal d'Olot)
Davant: Núria Casamort, Marc Hidalgo, Coral Puntí, Xavier Alsina i Judit Ferrer.


Any 2012
Festa del Barri de Sant Pau, a Girona.
Darrere: Zoel Codolà, Joan Fañé, Joan Casals, Laia Miralbell, Cristina Cortés i Alexa Ruscalleda
Davant: Núria Casamort, Coral Puntí, Marc Hidalgo, Xavier Alsina i Judit Ferrer.


Any 2013
Darrere: Joan Fañé, Zoel Codolà, Joan Casals, Laia Miralbell, Cristina Cortés i Alexa Ruscalleda
Davant: Núria Casamort, Coral Puntí, Marc Hidalgo, Judit Ferrer, Laia Viñas i Jordi Puigdomènech.


Any 2014
A Castellterçol el dia 17 d'Agost de 2014.
Darrere: Pau Antúnez, Joan Fañé, Joan Casals, Caterina Gómez i Laia Miralbell
Davant: Josep Mª Mascarell (bolo), Coral Puntí, Marc Hidalgo, Laia Viñas i Judit Ferrer
A terra: Aleix Serra
Foto: Jaume Nonell.
Nota: TABLADO MISERABLE, PETIT I SENSE ESCALA.


Any 2016
Sala d'actes Municipal de L'Escala, el dia 16 d'Abril de 2016, en la commemoració del 60è aniversari de la mort de Josep Vicens i Juli ("l'Avi Xaxu").
Darrere: Eduard Prats i Planagumà (director), Ariadna Gispert, Oriol Ribas i Ferrer, Joan Casals, Cristina Cortés, Laia Miralbell i Aleix Serra
Davant: Biel Camós i Cuartielles*, Coral Puntí, Marc Hidalgo, Laia Viñas i Judit Ferrer.
* Amb en Biel vam coincidir la temporada 2018-2019 a la Cobla La Principal d'Olot.
Foto: Montserrat Juvanteny.


Any 2017 (1)
Plaça Prat de la Riba, de Castellterçol, el diumenge 13 d'Agost de 2017.
Darrere: Oriol Ribas, Ariadna Gispert, Helena Planas, Cristina Cortés, Laia Miralbell i Aleix Serra
Davant: Biel Camós, Mireia Serra, Marc Hidalgo, Martí Asensio i Casas i Judit Ferrer.
Foto: Jaume Nonell.


Any 2017 (2)
Festa de Sant Martí a Sales de Llierca, el diumenge 12 de Novembre de 2017. Aquí els podem veure acompanyant l'Ofici.
Foto: Emili Pallàs.


Any 2017 (3)
Després de l'Ofici, ben arrecerats a l'entrada de l'Ajuntament de Sales de Llierca, tocant les sardanes del migdia.
Darrere: Oriol Ribas, Ariadna Gispert, Helena Planas, Laia Miralbell, Ferran Reig i Vilas i Aleix Serra
Davant: Biel Camós, Mireia Serra, Marc Hidalgo, Martí Asensio i Casas i Judit Ferrer.
Foto: Emili Pallàs.

2 comentaris:

 1. Anónimo12/8/13 16:54

  He podido reconocer a mi madre, Anna Mª Tasis,
  en una de las fotos.Me hace ilusión verla.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me alegro, esta página también sirve para ésto, reconocer a familiares... por cierto supongo que también eres familia de Ramon Tasis Ferrer, Ramon Tasis Tutau, Salvador Tasis i Adolf Tasis Marés, que también salen en esta entrada ...

   Elimina

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!