T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 10 d’octubre de 2012

ELS FERMS

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Anys 60 (1)
Conjunt d'Amer format per aquests quatre adolescents: Josep Ferriol ("Ferri"), Josep Miquel Monserrat ("Jesse"), Joaquim Cullell ("Puriol") i Joan Xandrich. Anaven a tocar amb la furgoneta DKV d'en "LĂ ", doncs cap d'ells tenia ni cotxe ni carnet (m'ho explicava no fa pas gaire en Joaquim Cullell).
En Josep Miquel Monserrat Ă©s fill d'en LluĂ­s Monserrat i Abella ("Sabonaire"), a qui veiem, entre d'altres formacions, a la Cobla-orquestra VictĂČria d'Amer, i pare d'en Josep Monserrat i Vila, membre fundador del grup d'ska Deskarats.
Una vegada dissolt el conjunt, en Joan Xandrich va continuar estudiant mĂșsica i al cap de pocs anys va passar per la Cobla-orquestra La Principal de Girona, la Cobla-orquestra Selvatana i la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal (on s'ha jubilat al acabar la temporada 2016-2017), tocant el contrabaix i el baix elĂšctric.


Anys 60 (2)
I aquĂ­ s'hi ha afegit un cinquĂš element (al centre): Ă©s l'Ernest JordĂ . Recordo haver vist actuar aquesta formaciĂł al Casal Parroquial d'Amer, amb l'afegit de la Cati Duran (filla d'en Pere Duran ["MachĂ­n"], a qui veiem en les fotos de la Cobla-orquestra Moderna , d'Amer, i que amb el temps es casaria amb l'Ernest) fent de go-go girl
La foto estĂ  feta a la torre de la familia JordĂ , a Amer, on la meva mare hi treballava eventualment, i on jo l'acompanyava, i als meus vuit o nou anys vaig descobrir la mĂșsica moderna en el tocadiscos i discos de l'Ernest JordĂ .
D'esquerra a dreta: Josep Ferriol ("Ferri"), Josep Miquel Monserrat ("Jesse"), Ernest JordĂ , Joaquim Cullell ("Puriol") i Joan Xandrich.


Anys 60 (3)
Amb l'ermita de Santa BrĂ­gida al fons.
Darrere: Josep Ferriol ("Ferri") i Joaquim Cullell ("Puriol")
Davant: Joan Xandrich, Josep Miquel Monserrat ("Jesse") i Ernest JordĂ .
Foto autografiada, cedida per Carme Arnau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!