T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

diumenge, 14 d’octubre de 2012

LOS DELFINES

Conjunt de Girona, de l'Ăšpoca daurada dels conjunts, format l'any 1969. Algun des mĂșsics procedien dels Conjunts Los Piccolos, de Banyoles i Rumbo, de Girona.
Drets: Josep Pujol (guitarra baixa, amb qui vaig coincidir a la Cobla-orquestra Màxim's) i Gabriel ["Biel"] Mas i Farreras (guitarra i cantant, que quan va començar tenia 16 anys)
Davant: Antonio GarcĂ­a del Riosegura (piano), Fernando Vivero Archidona* (saxo tenor i clarinet) i Francesc Trias ["Xicu Matanses"] (bateria).
* Sergent primer mĂșsic destinat molts d'anys a Girona, i que em va fer en mĂ©s d'una ocasiĂł petites reparacions de manteniment al meu saxĂČfon.


Any 1971
D'esquerra a dreta: Antonio GarcĂ­a del Riosegura (piano), Josep Pujol (guitarra baixa), Gabriel ["Biel"] Mas (guitarra i cantant), Francesc Trias ["Xicu Matanses"] (bateria) i Fernando Vivero (saxo tenor i clarinet).


Any 1972 (1)
Dues fotografies d'una mateixa sessiĂł.
D'esquerra a dreta: Josep Pujol, Fernando Vivero, Francesc Trias ("Xicu Matanses"), Gabriel ("Biel") Mas i Antonio GarcĂ­a del Riosegura.


Any 1976
Fernando Vivero, Francesc Trias ("Xicu Matanses"), Gabriel ("Biel") Mas, LluĂ­s Pau ("Bolet") i Antonio GarcĂ­a del Riosegura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!