T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dilluns, 15 d’octubre de 2012

ELS CORBS NEGRES

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1965 (1)
Conjunt juvenil d'Olot, representats per Josep Bartrina. 
A l'esquerra, Xavier ["Xevi"] Serra i Moyset (bateria), i de dalt a baix hi tenim a: Josep MÂȘ Codinach i BassiĂ  (guitarra solista), Josep Colomer i FerrĂ©s (guitarra rĂ­tmica i saxo), Joan RodĂ  i Brunet ["Nani"] (guitarra i ĂČrgan) i Samuel Vilanova (cantant).
Aquests cognoms em fan pensar en que tots o gairebĂ© tots eren fills o nĂ©ts de mĂșsics d'Olot ...
Per primera vegada hi havia un nom catalĂ  per a un grup musical nascut al principi de 1962. Inicialment eren un grup melĂČdic i el formaren: Xavier ("Xevi") Serra a la bateria; Joan RodĂ  a la guitarra i l’ĂČrgan; Josep MÂȘ Codinach a la guitarra solista i Samuel Vilanova com a cantant. Progressivament s’hi van incorporar Josep Colomer com a guitarra rĂ­tmica, alternant amb el saxo; Joan Codina i Clota com a guitarra baixa i trombĂł de vares, i Marcel Joan i Fageda com a cantant. MĂ©s endavant van incorporar una secciĂł de vent. Les peces instrumentals dels Shadows i els Sputnik eren les mĂ©s caracterĂ­stiques del seu repertori, i demostraven la qualitat del grup. Van ser un dels conjunts habituals en les matinals de la Societat IndĂșstria i Comerç, i en les anomenades misses yĂ©-yĂ© que omplien l'esglĂ©sia dels caputxins. Van guanyar el primer premi del Festival de Sant Joan de les Abadesses i el segon en el Festival de Figueres.
Foto: Emili Pujol i PlanagumĂ . Arxiu Josep MÂȘ Codinach.


Any 1965 (2)
Original de la fotografia emprada per a fer la postal anterior.
A l'esquerra, Xavier ["Xevi"] Serra i Moyset (bateria), i de dalt a baix hi tenim a: Josep MÂȘ Codinach i BassiĂ  (guitarra solista), Josep Colomer i FerrĂ©s (guitarra rĂ­tmica i saxo), Joan RodĂ  i Brunet ["Nani"] (guitarra i ĂČrgan) i Samuel Vilanova (cantant).
Foto: Emili Pujol i PlanagumĂ . Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

 

Anys 60 (1)
Enfilats en un tobogan que hi havai al Parc Nou, de dalt a baix: Joan RodĂ  ("Nani"), Josep MÂȘ Codinach, Xavier ("Xevi") Serra i Samuel Vilanova.Any 1966
Darrere: Joan RodĂ  i Brunet ["Nani"] (baix i orgue) i Marcel Joan i Fageda (cantant)
Davant: Josep MÂȘ Codinach i BassiĂ  (guitarra solista), Josep Colomer i FerrĂ©s (guitarra rĂ­tmica i saxo) i Xavier [
"Xevi"] Serra i Moyset (bateria).


Any 1968
Darrera postal d'aquesta primera Ăšpoca del Conjunt.
D'esquerra a dreta: Joan Codina, Joan RodĂ , Xavier Serra, Josep Colomer i Josep MÂȘ Codinach.Any 2009
Diuen que "Los viejos rockeros nunca mueren ..."
D'esquerra a dreta: Josep MÂȘ Codinach (guitarra solista), Marcel Joan (veu), Sandra ValĂ©s (veu), Josep Colomer (guitarra rĂ­tmica), Joan Codina (guitarra baixa), i una mica amagat hi tenim en Joan Vilalta (bateria).Any 2015
El divendres 5 de Juny de 2015 se'ls hi va fer al Restaurant La Deu, d'Olot, juntament amb el Conjunt Els VolcĂ nics, un reconeixement als seus 40 anys de presĂšncia a dalt dels escenaris.
D'esquerra a dreta: Joan Codina (guitarra baixa), Joan Vilalta (bateria), Josep Colomer (guitarra rĂ­tmica),  Sandra ValĂ©s (veu) i Josep MÂȘ Codinach (guitarra solista).
Foto: Emili PallĂ s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!