T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació:
Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dissabte, 4 d’agost de 2012

ELS VAILETS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


1977
Cobla infantil-juvenil fundada a Figueres, sota la direcció de Camil·la Lloret (1). Van fer el seu debut a Figueres el dia 26 d'Agost de 1977, coincidint amb la 1ª Nit de la Sardana, i tots els músics eren alumnes de l'Escola d'Arts i Oficis de la ciutat.
En aquesta fotografia els podem veure actuant a la Rambla de Figueres.
Darrere: Joaquim Reviriego (2n trompeta), Jaume Sánchez (1er trompeta), Ismael Suñé (trombó), Manel Fernández (1er fiscorn), Nicolás Ramírez (2n fiscorn, tocat amb trombó de pistons) i Josep Mª Surrell (contrabaix)
Davant: Rafael Ramírez (flabiol), Josep Martín (3er tible), Joan Ferrer (2) (2n tible), Josep Planas (2) (1er tible), Carles Cantenys (2) (1er tenor), Jaume Font (2) (2n tenor) i José Antonio Ramírez (2) (3er tenor).
(1) Veure més informació de Camil·la Lloret aquí, i al blog Sonabé.
(2) Amb aquests músics vagi coincidir-hi en diferents moments al llarg de cinc anys a la Cobla-orquestra Màxim's i a la Cobla-orquestra Atlàntida.
Foto: Arxiu Jaume Font.


1978 (1)
Darrere: Jaume Sánchez, Pere Reviriego i Josep Devesa (trompetes); Ismael Suñé, Manel Fernández i Nicolás Ramírez (trombons); i Alfons Gumbau (contrabaix).
Davant: Rafael Ramírez (flabiol); Josep Martín, Joan Ferrer i Narcís Roura i Palmada ["Messié"] (tibles); Jordi Pujol, José Antonio Ramírez i Jaume Condal (tenores).


1978 (2)
Actuant a Sabadell el dia 12 d'Octubre de 1978, durant la Trobada Nacional de Cobles Infantils i Juvenils, organitzada per Sabadell Sardanista.
Encara que no es veu a tots els músics, en Jaume Font em facilita l'alineació.
Darrere: Joaquim Reviriego (2n trompeta), Josep Devesa (1er trompeta), Ismael Suñé (trombó), Manel Fernández (1er fiscorn), Nicolás Ramírez (2n fiscorn, tocat amb trombó de pistons) i Alfons Gumbau (contrabaix)
Davant: Rafael Ramírez (flabiol), Josep Martín (3er tible), Joan Ferrer (2n tible), Carles Cantenys (1er tible), Jaume Font (1er tenor) i José Antonio Ramírez (2n tenor).
Foto: Arxiu Jaume Font.


1978 (3)
Mateixa ballada i components que la foto anterior.
Foto: Jaume Nonell.


1978 (4)
Mateixa ballada i components que les dues fotos anteriors.
Foto: Jaume Nonell.


1978 (5)
Mateixa ballada i components que les tres fotos anteriors.
Foto: Jaume Nonell.


1979 (1)
La vida musical d'aquesta cobla, com la de moltes cobles juvenils, va ser efímera. En aquesta foto hi tenim:
Darrere: Jaume Sánchez, Pere Reviriego, Manel Fernández, Nicolás Ramírez, i Rafael Ramírez
Davant: Arantzazu Ramírez, José Antonio Ramírez, Joan Ferrer, Jaume Condal i Jordi Pujol.


1979 (2)
22 de Novembre de 1979, festa de Santa Cecília, patrona dels músics, actuant al Concert que van donar a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.
Darrere: Pere Reviriego, Josep Devesa, Jaume Sànchez, Manel Fernández i Nicolás Ramírez
Davant: Rafael Ramírez, José Antonio Ramírez, Josep Martín, Jaume Condal, Jordi Pujol i Alfons Gumbau.
Foto: Arxiu Alfons Gumbau i Masó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!