T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dijous, 10 de novembre de 2016

IMPERIO

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1944
Cobla-orquestra de Sant Feliu de Codines, creada, impulsada i dirigida per Josep Vila i PuigdomĂšnech ("de can Notari").
Aquest anunci apareixia en el programa de la Festa Major de Sant Feliu de Codines de 1944. A principis dels anys 50 van passar a ser la Cobla-orquestra Euterpe.
GairebĂ© tots els components eren de l'Orquestra de Sant Feliu, de manera que les dues fotos segĂŒents les poso en les dues entrades..
Foto: Arxiu Josep Cassart i Valldeoriola.


Any 1947 (1)
Concert a la Plaça de Sant Feliu, en la Festa d'homenatge a la vellesa de l'any 1947.
Començant pel clarinetista amb vestit clar de l'esquerra, i seguint en sentit horari: Josep Vila ["de can Notari"] (clarinet), Josep Berenguer (clarinet), Francesc Vallcorba ["de can Segarra"] (violĂ­) i Isidre Corderas (violĂ­), Miquel Umbert (violĂ­), Joan Fonoll (violĂ­), Joan MarcĂš (violĂ­), Antoni Corderas (violoncel), Josep Umbert i Puig (director), Feliu Soler ["de can Martri"] (contrabaix), TomĂ s Serra ["Tomaset"] (fiscorn), Francesc Serra (fiscorn), Josep Jou (trompeta), Joan Serra (trompeta) i Josep SolĂ© (trompeta).
Com a nota curiosa de caire histĂČric, una bandera amb la Creu de Borgonya (posada de costat), l'emblema requetĂ© es veu tan en aquesta foto com en la segĂŒent.
Foto: BrangulĂ­. Arxiu Josep Cassart i Valldeoriola.


Any 1947 (2)
Fent la cercavila en la mateixa Festa d'homenatge a la vellesa.
Identifico els mĂșsics que es veuen mĂ©s bĂ©, els que estan mĂ©s a la dreta, de davant cap a darrera: Enric Tartera (bombo), Pere Serrats (caixa), TomĂ s Serra ["Tomaset"] (fiscorn), Antoni Corderas (saxo alt) i Miquel Umbert (violĂ­).
Foto: BrangulĂ­. Arxiu Josep Cassart i Valldeoriola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!