T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dissabte, 19 de novembre de 2016

JOSÉ FONT Y SU RITMO

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 40 (1)
Conjunt de Tarragona format als anys 40 pel trompetista Josep Font i Miró, que va començar a tocar l'any 1937, només amb 17 anys, a l'Orquestra Godall, passant després pel Conjunt Los Azules (aquí va començar a cantar, per malaltia del cantant titular, i es va descobrir que ho feia molt bé, de manera que va seguir compaginant les dues facetes, trompetista i vocalista) i l'Orquestra Bolero fins a mitjans dels 40, en quÚ va fundar José Font y su Ritmo, coneguts també com el Quintet Font.
D'esquerra a dreta: LluĂ­s Carreras (contrabaix), Josep Coll (saxo tenor), Josep Font (trompeta i cantant), Joan JuncĂ  i Albert (piano) i Melcior JuncĂ  (bateria).
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 40 (2)
Josep Font i MirĂł, cantant i trompetista.
Foto: Arxiu Josep MÂȘ Font.


Anys 40 (3)
D'esquerra a dreta: Josep TurĂș i Damunt (saxo tenor), Joan JuncĂ  (piano), LluĂ­s Carreras (contrabaix), Josep Font (trompeta i cantant) i Melcior JuncĂ  (bateria). La foto probablement Ă©s feta als estudis de RĂ dio Tarragona, on durant dos anys van actuar tots els diumenges a migdia. Els oients trucaven a veure si qui cantava (Josep Font) era Bonet de San Pedro, cantant de boleros molt de moda en aquells moments.
Foto: Arxiu Josep MÂȘ Font.


Any 1946
Caricatura de Josep Font, signada per Bufa. Amb una pose molt "Travolta" (avant la lettre). Diria que el dibuix estĂ  basat en la foto anterior.
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (1)
D'esquerra a dreta: LluĂ­s Carreras (contrabaix), Josep TurĂș (saxo tenor), Josep Font (trompeta i cantant), Joan JuncĂ  (piano), Alexandre Moya (saxo alt) i Melcior JuncĂ  (bateria).
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (2)
ActuaciĂł de caire benĂšfic: a darrere hi ha una inscripciĂł que posa, en llatĂ­,  Charitas Christi urget nos (L'amor de Crist ens urgeix); segurament seria doncs un festival organitzat per CĂ ritas.
Darrere: Joan JuncĂ  (acordiĂł), Josep TurĂș (saxo tenor), Alexandre Moya (saxo alt), Desconegut (trompeta), Desconegut (trompeta) i Desconegut (trombĂł)
Davant: Desconegut (contrabaix), Melcior JuncĂ  (bateria) i Josep Font (trompeta i cantant).
A baix de l'escenari: Joan JuncĂ  (piano)
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (3)
Mateixa actuaciĂł i formaciĂł que la foto anterior, ara sense el cantant Josep Font.
Foto: V. Canadell, fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!