T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 4 d’abril de 2014

THE ROB-ROY'S QUINTET


Any 1959 (1)
Conjunt de Girona format l'any 1959, i que va actuar bĂ sicament a la Costa Brava. En aquesta foto i la segĂŒent, estan a la Sala de Festes Marinada, de PalamĂłs.
D'esquerra a dreta: Salvador Dabau i Caussa (piano i acordiĂł), Bernat Sellens i Vallejo (bateria, que Ă©s qui em proporciona les fotos DE 1959 i la informaciĂł corresponent), Joan Esteve (saxo tenor), Francesc ("Paco") Marcos Samar (guitarra elĂšctrica) i Josep MÂȘ Grabalosa i TomĂ s (contrabaix -tothom li deia "en Pitu Grabulosa"- ; va tenir molts d'anys una petita botiga de mĂșsica a la Plaça del JardĂ­ de la InfĂ ncia de Girona; a mĂ©s de vendre material musical i instruments, tambĂ© en llogava, i el primer saxo tenor que vaig tenir a les mans era un Orsi llogat a n'en "Pitu Grabulosa" per 100 Pts. al mes).


Any 1959 (2)
Posant a la pista de la Sala de Festes Marinada.
Drets: Francesc ("Paco") Marcos, Josep MÂȘ Grabalosa i Bernat Sellens
Ajupits: Joan Esteve i Salvador Dabau.
El nom l'havien escollit a l'atzar (Rob Roy va ser un heroi escocĂšs que va lluitar contra els anglesos), i a vegades tenien algun problema amb el pĂșblic anglĂšs quan actuaven a la Costa Brava; l'any 1962 el van canviar i van passar a dir-se Conjunt Los Grecos, continuant en la nova formaciĂł nomĂ©s en Josep MÂȘ Grabalosa i en Salvador Dabau.


Any 1960
Actuant a la Sala de Festes Marinada, de PalamĂłs.
En segon terme: Salvador Dabau (piano) i Bernat Sellens (bateria)
En primer terme: Joan Esteve (saxo tenor), F. Ferrer (clarinet i vocalista) i Josep MÂȘ Grabalosa (contrabaix elĂšctric)
Foto: Arxiu Josep MÂȘ Grabalosa i Ayats.


Any 1963
Nova foto a la Sala de Festes Marinada, amb el canvi d'alguns components.
D'esquerra a dreta: Josep MÂȘ Grabalosa, Salvador Dabau, Jaume Cristau i Brunet, Bernat Sellens i Joan Costa.
Foto: Col·lecciĂł Jaume Cristau i Brunet, procedent del llibre Cobles i orquestres de PalamĂłs (1843-2014). Mig segle de la Cobla Baix EmpordĂ , de LluĂ­s Mercader i Bravo, editat per Viena edicions:


Any 2014
Portada del llibre esmentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!