T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 30 d’abril de 2014

RAYOS AZULES

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1966
Conjunt de Cardona, radicat en una entitat de població del municipi anomenada La Coromina , que va debutar el 19 de Març de 1966 al CafÚ Ribas de La Coromina.
En aquest incici formaven amb els segĂŒents mĂșsics, d'esquerra a dreta: Ricard Zomeño (guitarra rĂ­tmica i cantant), Joan Naranjo (bateria), Ermenter Carbonero* (saxo tenor i cantant), Josep SĂĄnchez (guitarra solista), Joan Sabata (baix) i Joan Badia (orgue, que no surt a la foto). Van estar actius fins l'any 1974.
* L'Ermenter Carbonero va estar gairebé tota la seva vida adulta amb l' Orquestra Garrostas, de Cardona, que es va desfer l'any 1962. Poc temps després el pare d'un noi que formava part d'un grup aficionat li va demanar d'ensenyar-los una mica, i al final s'hi va quedar uns quants anys.
Aquestes fotos, juntament amb les dades histĂČriques, es troben en el Programa de la Festa Major de Cardona de l'any 2007, que m'ha facilitat molt amablement l'Ajuntament. Aquest programa extreu la informaciĂł del llibre LA MÚSICA INSTRUMENTAL A CARDONA , de GlĂČria BallĂșs i CasĂČliva , editat per l'Ajuntament l'any 2007.


Anys 70 (1)


Anys 70 (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!