T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 30 d’abril de 2014

OLIMPIQUE JAZZ

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1933
Orquestrina de Cardona, fundada l'any 1928 per Ramon Mosella i Novell, fill i nĂ©t de mĂșsics de Cardona, i que en principi era un quartet.
De dreta a esquerra: Manuel Jordana (saxo), Ramon Mosella (trombĂł), Josep Serra ["Pepet Moreno"]* (jazz-band), Desconegut (piano) i Desconegut (trompeta).
Aquesta foto, juntament amb les dades histĂČriques, es troba en el Programa de la Festa Major de Cardona de l'any 2007, que m'ha facilitat molt amablement l'Ajuntament. Aquest programa extreu la informaciĂł del llibre LA MÚSICA INSTRUMENTAL A CARDONA , de GlĂČria BallĂșs i CasĂČliva , editat per l'Ajuntament l'any 2007.
* Barber d'ofici, va ser durant més de 35 anys el pregoner del poble.

2 comentaris:

  1. AnĂłnimo6/6/14 9:39

    Efectivament, una saga de mĂșsics molt interesant la dels Mosella, apart que compositirs, destacant en Ramon Mosella Lopez, pare del mencionat, i del qual es guarden moltes composicions que en l'actualitat interpreta la Banda de Cardona en els seus concerts.
    L'any vinent per la Festa Major s'interpretarĂ  a l'Esglesia de la Vila una missa solemne cantada en Do per la Coral Cardonina i amb acompanyament d'orquestra (banda de mĂșsica de Cardona amb mes de 50 mĂșsics), que va compondre l'any 1898 i la va regalar a la Parroquia de Cardona.

    ResponElimina

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!