T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 8 de novembre de 2013

NAPOLEON'S BAND

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1935 (Cartell)
Orquestra de Barcelona, d'una Ăšpoca daurada pel Jazz, quan hi havia actuacions constants a les nombroses Sales de Ball de la capital, tot i que actuaven tambĂ© a la resta de Catalunya. La dirigia en Frederic MasmitjĂ  i Dionisio, que Ă©s el primer mĂșsic per l'esquerra.


Any 1935 (Actuant)
A destacar la presĂšncia d'un saxo baix (sona una octava avall del saxo tenor).
Els components eren:
Darrere: Josep Matas (piano), Josep Bellés (jazz-band) i Marià Farré (contrabaix, bandoneó i piano)
Davant: Fernando PorredĂłn (trombĂł i violĂ­), MagĂ­ Munill (trompeta), M. CatasĂșs (trompeta), Josep Laca [el seu nom real era Marcos JosĂ© Laclaustra] (saxo alt i clarinet), SebastiĂ  Albalat (saxo tenor, clarinet i director artĂ­stic) i Joan Aldrich (saxo alt, saxo baix, clarinet, violoncel i manager).

1 comentari:

  1. l’octubre de 1935 es constituĂŻa a Manresa una filial de Hot Club de Barcelona, amb Ramir Torres de president i Amat-Piniella de vice-president. Hot Club Manresa inaugurava oficialment les seves activitats el 20 de desembre, amb l’emissiĂł de la pel·lĂ­cula Roberta, amb Fred Astaire i Ginger Rogers, i un concert de jazz a cĂ rrec del conjunt orquestral Napoleon’s Band.

    ResponElimina

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!