T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 8 de novembre de 2013

DIMONIS JAZZ

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1935
Orquestra de Palamós, fundada l'any 1935. De trajectoria efímera, el mes de Març de 1936 van prendre el nom de Cobla-orquestra Palamós, que seria més efímera encara, doncs amb l'arribada de la geurra civil es va desfer.
Anaven vestits de vermell, d'aquĂ­ el seu nom.
D'esquerra a dreta: Llorenç Maspera i Colls (trombĂł i representant), Josep Moret (trompeta), Rafael Font, Josep DarnĂ©s i Ferrer, Pere Costart i Moliner ["Lel"] (bateria), Ramon Casas i CamĂłs (piano i director), Ricard RossellĂł i Rotllant (saxo i clarinet), Serapi LladĂł, Miquel Roca i Matas (contrabaix) i Pere Vilanova i Roca (saxo).
La foto és de l'arxiu privat de Llorenç Maspera i Colls, recollida a la VikipÚdia per l'historiador i periodista Albert Vilar i Massó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!