T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dijous, 8 de novembre de 2012

BLUE STAR

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1968
Conjunt de La Bisbal d'EmpordĂ . La identitat dels components d'aquesta foto i de la segĂŒent m'ha estat facilitada amablement per en Ferran MiĂ s i Bitlloch, recentment -2011- incorporat a la Cobla-orquestra La Principal de La Bisbal, fill d'un dels components. Aquesta foto em diu que estĂ  feta al Pou del Glaç , lloc que desconec, i que devia ser un restaurant amb sala de ball de l'Ăšpoca.
Darrere: Josep Ros i Gasull (saxo) i Joan MiĂ s i Plaja (guitarra)
Davant: Joan Olivet (bateria), Carles Porqueras (baix), Salvador Batlle i Fanals ["Salva"] (guitarra) i Antoni ("Toni") Gasull (veu).


Any 1970
EvoluciĂł estĂštica important (vestits, pentinats), estem al començament d'una dĂšcada trencadora, influenciada pel mĂłn musical anglosaxĂł, tant en la mĂșsica que es feia com en la imatge. Vaig viure plenament aquells anys, i si miro aquesta foto (amb la Torre Bisbal al fons) em recorden, per exemple, a Rod Stewart & Small Faces.
Drets: Carles Sanjosé (veu)*, Joan Olivet (bateria), Carles Porqueras (baix) i Salvador Batlle ["Salva"] (guitarra solista)
Assegut: Joan MiĂ s (guitarra rĂ­tmica)
* En Carles Sanjosé té un fill amb el mateix nom, lider del grup Sanjosex.


Any 1973
ActuaciĂł el dia 1 de Novembre de 1973 durant les Fires de Girona.
D'esquerra a dreta: Joan Olivet (bateria), Carles Porqueras (baix), Carles Sanjosé (cantant), Joan Miàs (guitarra rítmica) i Salvador Batlle ["Salva"] (guitarra solista)
Foto: NarcĂ­s Sans. CRDI (Ajuntament de Girona).


Any 1975
I un altre tipus d'evoluciĂł: sextet a la primera foto, quintet a la segona, i ara quartet:
Anselm ParĂ©s i Riembau (bateria), Antoni ("Toni") Gasull (guitarra), Carles Porqueras (baix) i MartĂ­ CamĂłs i Segura (teclats).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!