T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 30 de juny de 2017

LAIETANA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1977
Cobla formada a MatarĂł a principis dels anys 70 per evoluciĂł i canvi de nom de les anteriors Cobla MatarĂł i Cobla La Principal de MatarĂł.
Hi ha una altra Cobla Laietana, de Barcelona, que estava formada per mĂșsics d'estudi, i que va gravar discos entre 1960 i 1980, aproximadament, i que no feia actuacions en directe.
Darrere: Miquel CampĂ s i Serra, Josep ("Pepito") Soler i CantĂłn, Antoni DĂšnia i PĂ©rez, Ramon Astort i Masip i Celso Guirao i Noguerol
Davant: GermĂ  SĂ bat i Soler, Ezequiel Garcia, Amado Guirao i Noguerol, LluĂ­s Guixeras i Reig, Josep LĂĄzaro i Feliu i LluĂ­s CarbĂł i Eres* (contrabaix).
* Va ser cofundador de la Cobla-orquestra Els Verds.
Foto: Arxiu Antoni SĂ bat i Aguilera.


Any 1978
Foto i detall d'un Concert que varen fer el dia 18 de Març de 1978 a l'Auditori de la Caixa d'Estalvis de Sabadell, amb motiu del tercer aniversari de la Colla Sardanista Foc Nou, integrada en el Grup Bell Punteig, que portaven Maria Perich i Cid i Josep MÂȘ Serracant.
Aquell mateix dia, a la tarda, van tocar en una ballada a l'Institut Ferran Casablancas, també a Sabadell, dins dels actes d'un aniversari d'aquell centre escolar. En aquesta ballada, m'apunta el propietari de la foto, Germà Sàbat va interpretar, a peu dret, la sardana obligada de flabiol Vol d'orenetes, d'Enric Sans i Salellas.
Darrere: Josep ("Pepito") Soler, Miquel CampĂ s, Ramon Gaig i Vidal, Ramon Astort i Josep Arenas i Garrell
Davant: GermĂ  SĂ bat, Ezequiel Garcia, Amado Guirao, LluĂ­s Guixeras, Josep LĂĄzaro i LluĂ­s CarbĂł.
Foto: Arxiu Jordi Saura i Tarrés.


Any 1982 (aproximadament)
De baix a dalt: Ramon Astort (contrabaix), Ezequiel Garcia (flabiol), Amado Guirao (tible), Josep Canals i Sant (tible), Josep LĂĄzaro (tenora), LluĂ­s Guixeras (tenora), Desconegut (trompeta), Antoni DĂšnia (fiscorn), Josep Arenas (fiscorn), Josep ["Pepito"] Soler (trompeta) i Ramon Gaig (trombĂł)
L'any ha de ser entre el 1979 ( en Josep Canals no hi era ) i el 1983, (l'any 1984 en Ramon Astort va entrar a la Cobla Costa Daurada).


Any 1984
Aplec de Calonge, el dia 25 de Març de 1984.
Darrere: Desconegut, Josep ("Pepito") Soler, Ramon Gaig [?], Antoni DĂšnia i Josep Arenas [?]
Davant: Josep VilĂ  i Figueras (bolo), Amado Guirao (tible), Josep Canals, LluĂ­s Guixeras, Josep LĂĄzaro i Ramon Astort [?].
Foto: Joan Teixidor.


Any 1996
Retratats a Vilabertran.
D'esquerra a dreta: Antoni DĂšnia (1er fiscorn), Ezequiel Garcia (flabiol), Francesc Pros i GonzĂĄlez (trompeta), Amado Guirao (2n tible), Josep ["Pepito"] Soler (1er trompeta), Josep Canals (1er tible), Celso Guirao (trombĂł), Jaume Call i Duran* (1er tenor), Josep Arenas (2n fiscorn), Josep LĂĄzaro (2n tenor) i Jordi Comas* (contrabaix).
* Vaig coincidir amb tots dos a la Cobla-orquestra AtlĂ ntida.
Fotos: Arxiu Jaume Call i Duran.


Any 1998
Darrere: Francesc Pros GonzĂĄlez (2n trompeta), Josep ["Pepito"] Soler (1er trompeta), Celso Guirao (trombĂł), Antoni DĂšnia (1er fiscorn) i Josep Arenas (2n fiscorn)
Davant: Desconeguda (flabiol), Desconegut (2n tible), Josep Canals (1er tible), Carles Esgleyas (1er tenor), Josep LĂĄzaro (2n tenor) i Jordi Comas (contrabaix).


Any 2000
17 de Juny de 2000.
Darrere: Desconegut, Josep Pros, Celso Guirao, Antoni DĂšnia, Josep Arenas i Jordi Comas
Davant: Ferran Carballido i Enrich, Desconegut, Josep Canals, Jordi Carballido i Fajas i Josep LĂĄzaro.
Foto: Anna Ballesteros.


Any 2002 (1)
Concert a l'Ermita de Sant Simó durant les festes de Sant Simó, que a més era el lloc on la Cobla Laietana assajava.
Darrere: Desconegut (2n trompeta), Josep Pros (1er trompeta), Celso Guirao (trombĂł), Antoni DĂšnia (1er fiscorn) i Josep Arenas (2n fiscorn)
Davant: Ferran Carballido i Enrich (flabiol), Desconegut (2n tible), Desconegut (1er tible), Jordi Carballido i Fajas (1er tenor), Desconegut (2n tenor) i Jordi Comas (contrabaix).


Any 2002 (2)
Una imatge més del mateix concert.
No hi deu haver moltes mĂ©s fotos amb el nom de Cobla Laietana, doncs la temporada segĂŒent, 2003-2004, van canviar-se el nom pel de Cobla Ciutat de MatarĂł.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!