T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!



SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

dijous, 2 de maig del 2013

LOS NIVRAM


Any 1965
Conjunt de Granollers format a principis de l'any 1964, essent vencedors del Concurso de Ritmos Modernos els anys 1964 i 1965 (la 1 ÂȘ ediciĂł a l’any 1963, la van guanyar Los Mustang). El nom Nivram Ă©s el cognom del guitarra dels Shadows, Hank Marvin, lletrejat a l'inrevĂ©s, un acrĂČnim, ja que ells eran admiradors del guitarra dels Shadows. En els seus inicis van ser un grup instrumental amb sis components. L’any 1965 el grup estava format per David Sala (guitarra) i els germans Josep Mauri (bateria), Francesc Mauri (baix) i Jordi Mauri (veu, saxo i guitarra). Els germans Mauri provenien de la Cobla-orquestra SelecciĂł i de l' Orquestra AstĂČria. Van editar dos EP's amb EMI-Regal. 
A finals de 1965, David Sala ha de deixar Nivram per anar a la mili , i l'any segĂŒent els germans Mauri van anar tambĂ© a complir els seus deures amb la pĂ tria, desapareixent el grup.
L'any 1968 els germans Mauri van crear a Mallorca el Conjunt Mauri Set , perĂČ l’any 1970 i desprĂ©s de la mort de Francesc Mauri, desapareixen de l'escena musical.
InformaciĂł extreta del blog El Temps Passa , de Mario Prades i Quimet Curull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!