T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!



SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

diumenge, 31 de març del 2013

TROPICANA (Barcelona)

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1958
Orquestra creada a Barcelona l'any 1951 per, entre d'altres, Francesc Burrull i Ill, a qui veiem al piano. Just entre el pianista i l'acordionista, amb bigoti, somriguent, hi reconec a l' Agapit Torrent i Batlle. DesprĂ©s de l'acordionista, el mĂșsic amb bigoti Ă©s l'Amador Molins. Aquesta Orquestra va ser una de les raons per les quals el Conjunt Setson va haver de canviar el seu primer nom (Tropicana , que havien demanat fer servir a l'Orquestra Tropicana de Palafrugell, amb aquest mateix nom, coincident amb el nom del local de Tossa on actuaven l'any 1956), donat que ja estava registrat. La foto es va fer a SuĂŻssa, en una de les gires europees de la formaciĂł. He estat parlant per telĂšfon amb el mestre Burrull, que m'ha atĂšs molt amablement, i em comfirma els noms esmentats abans; tambĂ© m'indica algun altre nom en Jordi Torrent, fill de l'Agapit:
D'esquerra a dreta, doncs, la formaciĂł Ă©s: Francesc Burrull i Ill (piano), Agapit Torrent i Batlle (tambĂ© saxo i clarinet), Jordi Coll (bateria), Amador Molins i Canudas (tambĂ© trompeta), MagĂ­ Almiñana i Soler (tambĂ© trombĂł, fundador de l'orquestra), Desconegut, Jaume Villagrasa ("El Cavall") i Desconegut (podria ser un tal "Quico").
Francesc Burrull, Agapit Torrent, Jaume Villagrasa i Jordi Coll van sortir de la formaciĂł per crear el mĂ­tic Latin Combo.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!