T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

diumenge, 9 de setembre de 2012

BIZARROS

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1942
Orquestra de Barcelona, creada i dirigida per August AlguerĂł i Dasca  (en el centre de l'imatge), fill d' August AlguerĂł i AlguerĂł i pare d'August AlguerĂł i Garcia, tambĂ© mĂșsic (la mare Ă©s la Carmen Sevilla).
Aquesta foto està extreta d'un cançoner que reprodueixo a continuació:


Any 1942 - Cançoner (1)
Era normal fins els anys 60 que les orquestres es fessin publicitat amb cançoners com aquest, on s'hi posava també, a més de lletres de cançons, alguna foto (individual o del grup) o algun aconteixement en el que participava l'orquestra.


Any 1942 - Cançoner (2)
A dalt a l'esquerra, el cantant, violinista i trombonista argentĂ­, que tambĂ© va tenir la seva prĂČpia orquestra, Roberto Van. A la dreta, el pianista i director, August AlguerĂł i Dasca.


Any 1946
El pianista Ă©s August AlguerĂł i Dasca. Dels que estan asseguts, el primer per l'esquerra Ă©s en Jaume Miralles, que a mĂ©s de ser el pare de Ricard Miralles, era un extraordinari trompetista; et convido a escoltar-lo en aquest enllaç: Ă©s un enregistrament de l'Orquestra Bizarros, de l'any 1946, d'una composiciĂł seva, "Estudio de trompeta". TambĂ© el podem veure en una foto de 1951, amb la Cobla-orquestra Els Verds, de MatarĂł. En una de les fotos, tocant el contrabaix, amb una cigarreta penjant dels llavis (si obres l'enllaç, ves a la foto, cliques, i et surt ampliada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!