T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dilluns, 12 de febrer de 2018

SANTY-CAPELL

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1961
Conjunt de Barcelona fundat cap a 1960 per Josep Capell i HernĂĄndez, que en un principi acompanyava els artistes Mario Visconti i DodĂł EscolĂ , essent simplement el Conjunt Capell. Va fitxar el cantant de Mollerussa Jaume Palau i TĂ pies ("Santy" de nom artĂ­stic), convertint-se en el Conjunt Capell-Santy, tal com es pot veure en aquest anunci de La Vanguardia de 1961.Any 1962
Van gravar molts discos, i en Santy va començar a tenir certa anomenada, de manera que van passar a dir-se Conjunt Santy-Capell. Com a exemple, i per veure com sonava tot plegat, et convido a escoltar Al ritmo del twist.
A la foto hi tenim:
Drets: Josep Capell i Santy
Ajupits: Fortunat EscolĂ  (bateria), MartĂ­ Xxx ["Martinet"] (trompeta i contrabaix) i Josep Comes i Huguet (saxo, flauta i contrabaix).
Tots ells feien veus també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!