T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimarts, 8 d’agost de 2017

LOS CHALECOS

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1965
Conjunt de Capellades, que van començar aprenent del Conjunt Los Visacos, concretament el guitarrista d'aquest altre conjunt capelladĂ­, LluĂ­s Vich i Estruch, veĂ­ de Vicenç Montferri, els hi va donar les primeres nocions per començar a tocar la guitarra, el baix o la bateria. Poc desprĂ©s, segons el mateix LluĂ­s, Los Chalecos es varen espavilar rĂ pidament.
A dalt: Josep Antoni Argelich i GodĂł (cantant), Josep Sibina i Garcia (guitarra ritmica) i Joan Busquets (guitarra solista).
A baix: Enric Sibina i Garcia (baix), i Vicenç Montferri i Bernadet (bateria).
Bona part de la informaciĂł d'aquest grup l'extrec d'un article signat per Xospi de l'Anoia, publicat a VeuAnoia.cat el 24 de Juliol de 2017. TambĂ© compto amb la col·laboraciĂł del mĂșsic Joan Garcia i Escala.
Foto: Arxiu Joan Garcia i Escala.


Any 1966
Una de les seves primeres actuacions va ser al Teatre de La Lliga, de Capellades, on a finals de 1966 Los Visacos feien el seu comiat tocant amb els instruments de Los Chalecos.
Una fita important del grup es la seva participaciĂł l’any 1967 en el IV Festival de la CanciĂłn Moderna de Igualada, on es van emportar el primer premi, davant d’altres conjunts d’Igualada ben coneguts. TambĂ© van fer diverses actuacions en el recorregut de la Volta Ciclista a Espanya. Es van dissoldre l'any 1968.
Darrere: Joan Busquets, Josep Sibina i Josep Antoni Argelich
Davant: Vicenç Montferri i Enric Sibina.
Foto: Arxiu Joan Garcia i Escala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!