T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 19 d’abril de 2017

VALLS

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Principis de segle XX
Orquestra de Capellades existent entre 1890 i 1930, aproximadament. El nom de l'Orquestra fa referĂšncia al cognom dels mĂșsics que la van fundar.
A la foto es veu unes cadires amb les sigles S.S., segurament estaven actuant a Sant SadurnĂ­ d'Anoia. No puc identificar cap dels mĂșsics, alguns dels quals eren d'Igualada.
Components dels inicis: Ferran ["Fernandet"] Alemany (flauta i director), Ferran Valls (violĂ­), Francesc Juncosa i Valls (violĂ­), Josep Valls i Rius (contrabaix i fiscorn), Pere Juncosa i Valls (cornetĂ­), Mateu Gili i Castells (clarinet), Esteve Gili i Castells (fiscorn), Norbert Valls i Mora (clarinet), Joan Vidal i Boix ["Ponet"] (contrabaix), Jaume Vidal i Boix (violĂ­), Pau Macinto (cornetĂ­) i Ramon Pujol (cornetĂ­).
Cap a l'any 1925 els mĂșsics eren: Josep Valls i Rius (contrabaix i fiscorn), Norbert Valls i Mora (clarinet), Josep Costa i SolĂ© (cornetĂ­), Joan Romeu i Mora (clarinet), Francesc Juncosa i Valls (violĂ­), Pere Juncosa i Valls (cornetĂ­), Xxx Mora ["Mora de Piera"] (flauta), Josep SabatĂ© i Cantons (clarinet) i Ramon Pujol (cornetĂ­).
Foto: Arxiu Joan Garcia i Escala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!