T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 19 d’abril de 2017

ARTÍSTIC JAZZ

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1930
Orquestrina de Capellades, existent entre 1925 i 1936, i que també tenia sardanes en el seu repertori, tot i que probablement les feien amb els instruments de Ball.
Darrere: Joan Vidal i Boix ["Ponet"] (contrabaix, i que esdevindria sogre de Josep Roset i Poch)
Davant: Josep Costa i SolĂ© (trompeta), Josep Roset i Poch (saxo soprĂ ), Ricard Rosich i Poch ["Teiu"] (saxo alt), Ricard Balcells i Boloix ["Ricardito"] (saxo alt) i Manel Estrada i Rius ["poc oli"] (jazzband).
Foto: Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1931 (1)
Els mateixos components de la imatge anterior, ara posant sense els instruments; sembla com si acabessin d'arribar a algun lloc per fer la seva actuaciĂł
D’esquerra a dreta; Joan Vidal ["Ponet"] (contrabaix), Ricard Rosich ["Teiu"] (piano i director), Josep Roset (saxĂČfon), Josep Costa (trompeta), Ricard Balcells ["Ricardito"] (saxo i violĂ­) i Manel Estrada ["poc oli"] (jazzband).
Foto: Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1931 (2)
Josep Roset i Poch posant amb el saxo alt i el clarinet. TambĂ© Ă©s veu l'ombra del fotĂČgraf, no sĂ© si de manera volguda o no. I no m'estranyaria que fos el seu company Josep Costa i SolĂ©, que va ser un artista multidisciplinari: mĂșsic, dibuixant, pintor i tambĂ© fotĂČgraf.
Foto: Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1931 (3)
Ricard Balcells ("Ricardito") i Josep Costa, ben mudats anant cap a la feina després de dinar. Dic després de dinar pel cigar que porta el trompetista !
Foto: Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1932 (1)
Retrat d'estudi. Si cliques la foto podrĂ s veure que la partitura que hi ha al piano Ă©s All Of Me, escrita l'any 1931 per Gerald Marks i Seymour Simons, per tant, aquesta foto, com a molt aviat, seria de 1932.
D'esquerra a dreta: Ricard Balcells ["Ricardito"] (violĂ­), Ricard Rosich ["Teiu"] (piano i director), Josep Roset (saxo alt), Joan Vidal ["Ponet"] (contrabaix), Manel Estrada ["poc oli"] (jazzband) i Josep Costa (trompeta).
Foto: Art Fotogràfic Ribó (Igualada). Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1932 (2)
Primera pĂ gina d'un dĂ­ptic amb dibuixos del mĂșsic i pintor capelladĂ­ Josep Costa i SolĂ©. L'exposo tal com m'ha arribat, amb molt poca qualitat; espero obtenir una cĂČpia millor ...


Any 1932 (3)
En canvi tinc una bona cĂČpia de la segona pĂ gina d'aquest dĂ­ptic.
Foto: Arxiu família Josep Costa i Solé.


Any 1933 (1)
DĂ­ptic publicat la temporada 1933-1934. El 24 d'Abril de 1934 aquest cartell va obtenir el 3er premi a l'ExposiciĂł de Carnets-foto de Cobles-Orquestres-Orquestrines de Catalunya feta a la Casa de MĂșsica SobrequĂ©s, de Girona.
Foto: Arxiu Ricard Rosich i Argelich.


Any 1933 (2)
Detall del dĂ­ptic anterior, amb dibuixos del mĂșsic i pintor capelladĂ­ Josep Costa i SolĂ©.
L'alineaciĂł probable, d'esquerra dreta:
Antoni Rosich i Colom (contrabaix), Manel Estrada i Rius ["poc oli"] (jazzband), Josep Costa i SolĂ© (trompeta), Ricard Rosich i Poch ["Teiu"] (piano), Ricard Balcells i Boloix ["Ricardito"] (saxo) i Joan Rovira i VallĂšs ["Poteta"] (saxo).
Foto: Arxiu Ricard Rosich i Argelich.


Any 1933 (3)
Detall de l'altra pĂ gina del dĂ­ptic.
Foto: Arxiu Ricard Rosich i Argelich.


Any 1934
Cartell de la temporada 1934-1935, amb caricatures de Josep Costa i Solé.
Foto: Arxiu Ricard Rosich i Argelich.


Any 1935
Novament les caricatures de Josep Costa i Solé per fer aquest cartell de la temporada 1935-1936, probablement el darrer.
Foto: Arxiu Ricard Rosich i Argelich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!