T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació:
Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 17 de febrer de 2017

DON CARLO GROUP Y MARÍA JOSÉ


Any 1971
Conjunt de Girona, creat l'any 1971 per l'empresari de l'espectacle Joan Planas i Artau, i que portava el nom d'una de les discoteques que dirigia, Don Carlo, de Girona. Van estar actius fins a finals de 1974.
D'esquerra a dreta: Joan Ramon Vilamú i Pastoret*, Antoni Mas i Bou, Joan Franquesa, Emili Corominas i Gelada*, María José i Marcel·lí Trias i Fàbregas*.
Aquests tres músics procedien del Conjunt Los Grecos. En Marcel·lí i l'Emili es van incorporar al cap de dues temporades al Conjunt Setson.
Foto: Arxiu Joan Ramon Vilamú.


Any 1973 (1)
D'esquerra a dreta: Eduard Pomés i González, Antoni Mas, Arnau Machuca i Fonalleras, Josep Joli i Blanch, Joan Puig i Fornis i María José.
Excepte l'Antoni Mas i la María José, els membres d'aquesta temporada procedien de la dissolució del Conjunt Mauné i els seus Dinàmics.
Foto: Arxiu Antoni Mas i Bou.


Any 1973 (2)
Actuant al XIIIè Concurs Nacional de Redacció, de la firma Coca-Cola, celebrat al Teatre Municipal de Girona el dia 20 de Maig de 1973.
Darrere: Josep Joli i Antoni Mas
Davant: Joan Puig, María José i Eduard Pomés. El bateria, Arnau Machuca, surt a les fotos següents. 
Foto: Narcís Sans. CRDI, Ajuntament de Girona.


Any 1973 (3)
Mateix esdeveniment que en la foto anterior, ara acompanyant -amb els ulls ben atents a les partitures- el cantant Ramon Calduch.
Darrere: Arnau Machuca, Josep Joli, Joan Puig, Antoni Mas i Eduard Pomés
Davant: Desconegut.
Fotos: Narcís Sans. CRDI, Ajuntament de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!