T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

diumenge, 1 de gener de 2017

COPACABANA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Any 1945
Orquestra de Barcelona, fundada l'any 1944, tal com s'anunciava a La Vanguardia el dia 10 de Novembre de 1944 (pàgina 6), després d'una campanya d'anuncis fets al mateix diari des del mes d'Octubre:

SALON METROPOLITANO
SÁBADO PRÓXIMO:
Sensacional debut del conjunto de «hot» mĂĄs perfecto,
el de las melodĂ­as y ritmos inolvidables,
la mejor orquesta de España:
ORQUESTA COPACABANA

O sigui que van debutar el dissabte dia 18 de Novembre de 1944 al SalĂłn Metropolitano, de Barcelona. En aquesta Sala de Ball hi van tocar a diari fins l'any 1949, que ho fan en d'altres sales.
D'esquerra a dreta:
Part superior de la imatge: Desconegut (saxo tenor), Desconegut (saxo alt), Desconegut (saxo alt), Desconegut (contrabaix), Salvador Massó i Simon(trompeta, més enlairat), Desconegut (trompeta) i Desconegut (trombó)
Part inferior: Alfons Oya i SimĂł* (piano i director), Desconegut (guitarra, i potser vocalista) i Desconegut (bateria).
L'any 1954, a la Sala ColĂłn, porten un vocalista anomenat M. de Porto, i a la Festa Major de Sant Andreu del Palomar actuen amb un vocalista anomenat Francisco Manuel.
DesprĂ©s de 1954 no en trobo mĂ©s notĂ­cies a les hemeroteques.
Tan Salvador MassĂł com Alfons Oya provenien de la Cobla-orquestra Caravana. Alfons Oya n'havia estat un dels fundadors. MĂ©s endavant va formar Alfonso Rivero y su Orquesta, i a mitjans dels anys 50 marxa a Eivissa, on crea una nova orquestra. Al cap d'uns anys va esdevenir alcalde de Sant Antoni de Portmany (Eivissa).
Foto: Guirau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!