T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

divendres, 28 d’octubre de 2016

OROTAVA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1947
Conjunt de Cervera format pels membres mĂ©s joves del Conjunt Ocho Astros, que es va desfer. Un amic seu, Carlos AcĂ­n, acabava de fer el servei militar a les Illes CanĂ ries, i els hi va suggerir el nom, que per exĂČtic, els hi va semblar prou bĂ©.
Els mĂșsics fundadors van ser: Jaume Trilla (saxo alt i clarinet), Antoni SolĂ© (violĂ­), SimĂł Giribet i Puig (direcciĂł i piano), Jaume Portella (saxo tenor i violĂ­), Ramon TĂ©rmens (contrabaix), Josep Riera (bateria) i Ramon Rubinat (trompeta).
En un principi van tocar al Casal, als balls de la temporada d’hivern, perĂČ desprĂ©s d’una triomfal presentaciĂł a l’espai La Granja de TĂ rrega, els van contractar per actuar en aquest lloc cada estiu durant 13 anys, amb un Ăšxit assegurat perquĂš eren els qui tocaven les peces mĂ©s modernes. El secret estava en quĂš, en comptes d’esperar a que els arribessin les partitures de les editorials, Ramon Rubinat i Ramon Castells, que tenien rĂ dio, escoltaven l’espai de cançons dedicades, que era aleshores molt popular, i com que tenien molt bona oĂŻda anaven a cantar-les a SimĂł Giribet, que les posava en solfa per tot el grup i ja les podien assajar els divendres per tocar-les els diumenges. AixĂČ era vista comercial i treball en equip !
Tot i tenir els noms (7) dels fundadors, no puc fer-los coincidir amb les cares (8) d'aquesta foto.
Darrere: Josep Riera (bateria), Ramon Rubinat (trompeta), Ramon ArbĂłs (trompeta) i Llorenç Subias i Ferrer
Davant: Ramon TĂ©rmens (contrabaix), Jaume Portella (saxo tenor i violĂ­), SimĂł Giribet i Puig (piano i director) i Antoni SolĂ© (violĂ­).
Foto: Arxiu MÂȘ Teresa Salat.


Any 1954
Al mig, SimĂł Giribet.
Al voltant, començant per baix l'esquerra i seguint en sentit horari: Jaume Portella (saxo tenor i violĂ­), Ramon ArbĂłs (trompeta), Llorenç Subias (saxo alt, clarinet i cantant), Ramon TĂ©rmens (contrabaix), Ramon Rubinat (trompeta) i Josep Riera (bateria).
Foto: Arxiu MÂȘ Teresa Salat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!