T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!



SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

divendres, 28 d’octubre del 2016

NUEVO RITMO

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1946
Orquestra de Cervera, creada l'any 1943 amb el nom d'Orquestra Ritmo Club, com a evoluciĂł de l'Orquestrina Joventut ElĂšctrica, i l'any 1946, augmentant el nombre de mĂșsics fins a onze, es van posar el nom de Nuevo Ritmo de Cervera; aquest nom era lĂČgic, doncs eren l'orquestra titular de la Pista-Sala de Ball Nuevo Ritmo, de Cervera.
Poso les identitats dels mĂșsics amb certa reserva, doncs si bĂ© tinc els noms, i els instruments que toquen, no estic segur de l'ordre (en la documentaciĂł original).
Darrere: Jaume GomĂ  (veu), Ramon Felip (bateria), Francesc Oriol (trombĂł), Josep Ibarz (trombĂł), Miquel Clotet (trompeta), Josep Tella (trompeta) i Josep MÂȘ Oriol i PinĂłs (contrabaix i trompeta)
Davant: Joan FarrĂ© (saxo alt), Ferran Orobitg i Ingla (saxo tenor), Ramon Bernaus (saxo alt) i JesĂșs MÂȘ Quintana i Conca* (piano i violĂ­).
* Va ser el compositor de la mĂșsica de la PassiĂł de Cervera. Es pot llegir la seva interessant biografia en aquest enllaç.
Foto: Arxiu Laura Rosell.


Any 1956
Amb el temps van reduir una mica el nombre de mĂșsics. A partir de l'any 1948, perĂČ, havien constituĂŻt la Cobla La Principal de Cervera, i alguns mĂșsics nomĂ©s tocaven en aquesta, i altres simultanejaven les dues formacions.
En segon terme: Francesc Oriol (trombĂł), Ramon Felip (bateria), Miquel Clotet (trompeta) i Josep MÂȘ Oriol i PinĂłs (contrabaix)
En primer terme: Ferran Orobitg (saxo tenor), Rosa MÂȘ HernĂĄndez (vocalista), JesĂșs MÂȘ Quintana (piano i violĂ­) i Ramon Bernaus (saxo alt).
Van estar actius fins l'any 1964.
Foto: Arxiu Laura Rosell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!