T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació:
Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dissabte, 27 d’abril de 2013

BAHÍA (Mataró)

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1951
Quan el mestre Vicenç Badia, director i alma mater de l' Orquestra Casal, de Mataró, va decidir anar-se'n a voltar món amb les seves activitats musicals i pictòriques, la resta de músics van formar aquest conjunt. Aquesta foto port data de 22-9-1951, amb una inscripció que diu Orquesta Bahía fent experiments.
Darrere: Joaquim Arabía Reverter ["Quimet"] (trompeta), Desconegut (trombó), Desconegut (bateria) i Joan Tutó i Diffent (contrabaix)
Davant: Joan Torra i Pòrtulas* (piano), Juli Torra i Pòrtulas (saxo alt) i Desconegut (saxo tenor).
* Tinc un comentari de Josep Mª Torra en aquesta entrada del blog que diu el següent:
El pianista no era Enric Torra, sino el seu germà Joan, el meu pare. Va ser pianista de Badia y su Ritmo, Bahia, i Els Titans de Mataró. El meu tio Enric mai va formar part de cap orquestra, ells es va dedicar totalment a l'ensenyament del piano i a la composició musical.
Foto: Arxiu Joan Arabía.


Any 1952
Al cap d'un any just es feien aquesta foto, amb una inscripció que diu: El conjunt millor del "mont", i la data: 22-9-1952.
Més info aquí.
Foto: Arxiu Joan Arabía.

2 comentaris:

  1. El pianista no era Enric Torra, sino el seu germa Joan, el meu pare. Va ser pianista de Badia y su Ritmo, Bahia, i Els Titans de Mataro. El meu tio Enric mai va formar part de cap orquesta, ells es va dedicar totalment a l,ensenyament del piano i a la composicio musical.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la correcció, Josep Mª. Llàstima que facis com la majoria de gent que dixa comentaris i no deixis el teu correu ...

    ResponElimina

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!