T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dilluns, 10 de febrer de 2020

THE MERRY BOYS (ELS NOIS ALEGRES)

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1934
Orquestrina de Canet de Mar de la qual no en sé massa res ... Com a curiositat, tot i que en el bombo hi posa The Merry Boys, a les pancartes s'hi pot llegir Nois Alegres. En trobo referÚncia a l'Anuario Musical de España de 1930, on hi consta com a representant M. Bachs, que vivia al carrer Torrent de Lladoners, 13. Podria ser Miquel Banchs.
AquĂ­ els podem veure a l'escenari del Teatre L'Odeon de Canet de Mar, posant per a la posteritat el dia 12 de Maig de 1934.
D'esquerra a dreta: Ventura Solà (trombó i contrabaix), Fidel Roig (trompeta), Josep Viñolas (jazz-band), Xxx Puig ["Depravat"] (saxo alt, clarinet i violí), Celestí Fors i Soler (piano) i Salvador Vives i Feliu ["Vivetes"] (violí).
Foto: FamĂ­lia Arnau i Vives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!