T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dilluns, 8 de gener de 2018

DANCING JAZZ

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1939
Orquestrina de Girona. Al acabar la guerra civil, els components de l'Orquestrina New Jazz Baby van canviar-se el nom pel d'Orquestrina Dancing Jazz, i es presentaven amb aquest text:
Temporada 1939-40.
«Esta orquestina compuesta por 6 profesores, al renovar su vida artĂ­stica con nuevos y valiosos elementos, tiene el honor de ofrecerse en la completa seguridad de volver a obtener el aplauso del pĂșblico y aumentar los Ă©xitos de anteriores temporadas».

D'esquerra a dreta: LluĂ­s MarcĂł (saxo alt),
Joaquim Casas i Ensesa (jazz-band), Alfons Sånchez i Baró (piano), Cels Ferrer i Turró (violí, trombó i director), Josep Garrido (helicó i tuba) i Llorenç Noell i Plana ["Risan"] (trompeta).
Al cap de poc temps les autoritats els van prohibir el nom (perquĂš era estranger), i ja entrada la temporada 1940-1941 es van desfer. Alguns dels mĂșsics, encapçalats per Cels Ferrer van formar l'any 1941 l'Orquestra Ferrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!