T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dilluns, 23 d’abril de 2018

PLEYEL

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 60
Conjunt de Granollers format poc abans de la desapariciĂł del Jazz Club de Granollers sota la direcciĂł de Josep MÂȘ Ruera i Pinart. Ell i altres mĂșsics provenien de l'Orquestra SelecciĂł, tambĂ© de Granollers.
Identifico els mĂșsics amb alguna reserva:
D'esquerra a dreta: Vicenç Vacca i Roca, Josep MÂȘ Ruera i Pinart, Josep DomĂšnech, Bonaventura ("Ventura") Garcia, Desconegut (Salvador Ventura?) i Crescenci LĂłpez.


Any 1963 (1)
L'any 1963 van publicar un disc amb temes standard.


Any 1963 (2)
A nivell informatiu la contraportada de la caràtula és força interessant. Hi ha un text d'Esteve Colomer i Brossa, director de la Revista Club de Ritmo, de Granollers, amb una mica d'informació sobre la creació del grup, la seva vessant jazzística i la qualitat dels seus components, que en aquells moments eren:
Bonaventura ["Ventura"] Garcia (veu i trompeta), Amador Garrell i Soto (saxo, clarinet i violĂ­), Josep Arenas i Garrell (trombĂł), Vicenç Vacca i Roca (guitarra), Josep MÂȘ Ruera i Pinart (piano i direcciĂł), Salvador Ventura i Narciso (contrabaix) i Josep DomĂšnech i Quintana (bateria).


Any 1968
Segurament és la darrera fotografia del grup, que poc després es va dissoldre.
D'esquerra a dreta: Desconegut, Bonaventura ("Ventura") Garcia, Josep DomĂšnech, Josep MÂȘ Ruera, Salvador Ventura i Josep Arenas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!