T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimarts, 25 de novembre de 2014

TABÚ


Any 1968 (1)
Conjunt de Girona, format per un veterĂ  i quatre joves que feien la mili. Actuaven bastant en les Sales de Festa gironines, com per exemple La Gatzara d'AnglĂšs, La PĂšrgola de Riudarenes i d'altres. Com que dos dels components eren fills de dos mĂșsics del Conjunt Setson, aquests, quan no podien atendre un lloguer els hi passaven a ells.
D'esquerra a dreta: Ferran Prunell  i BayĂ©s (fill d'AgustĂ­ Prunell), Jordi Ruscada, Josep Prunell i Egea (fill de Jaume Prunell), Josep Reverter i Sucarrats* i Manel Casas (amb qui vaig coincidir a la Cobla-orquestra Selvamar).
* En Josep Reverter, gran persona, afeccionat al jazz, mĂșsic que no va exercir gaire, perĂČ que era una enciclopĂšdia vivent jazzĂ­stica, i que tocava cada dia el saxo i el clarinet, fins gairebĂ© abans de morir.
Foto: Arxiu Jordi Ruscada.


Any 1968 (2)
D'esquerra a dreta: Manel Casas, Josep Reverter, Josep Prunell, Jordi Ruscada i Ferran Prunell.
Al cap de poc temps van variar una mica la formaciĂł i van canviar el nom pel de Conjunt Flamingo.
Foto: Arxiu Jordi Ruscada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!