T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 22 de maig de 2019

LA NOVA UNIÓ

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1996
L'any 1995 va ser la darrera temporada de la Cobla UniĂł de CassĂ , i van canviar alguns elements, l'Alfons Ruiz va agafar la representaciĂł en lloc de Pere Puig i es van posar Cobla La Nova UniĂł. Per diversos motius la formaciĂł va durar poc amb aquest nom i l'any 1997 van fundar la Cobla Sa Palomera, amb seu a Blanes.
D'esquerra a dreta: Pere Puig [2n tenor], Alfons Ruiz i Enciso (ajupit) [2n tible], Vicenç Ferrer i LlausĂ s ("Granota") [1er tenor, darrere de l'Alfons], Josep Lafont i Gallart ("Fumeio") [2n trompeta], JosĂ© Antonio Vicente BermĂșdez ("Tony") [1er trompeta], Daniel ("Dani") HernĂĄndez [1er tible], Carles Puertas [1er fiscorn], Anna Garcia [trombĂł], Marc Pascual ("Piscu") [2n fiscorn], Xavier Juan i PomĂ©s [contrabaix] i Òscar SĂĄnchez i Moscatel [flabiol].
Foto: Arxiu Daniel HernĂĄndez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!