T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dimecres, 13 de setembre de 2017

SEXTET HOT CLUB

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1948 (1946?)
Orquestrina de Cassà de la Selva fundada l'any 1946 per Lluís Sellés i Romà*, i que va estar activa fins l'any 1949. Tot i que es va constituir com a sextet, a la foto són set ... Potser hi van afegir la cantant després ...
Per l'aspecte fĂ­sic de Rossend RabĂłs, a qui tinc retratat en vĂ ries entrades del blog, podria ser que aquesta foto fos d'abans de 1946, any en que tinc identificat aquest mĂșsic a la Cobla-orquestra Florida.
D'esquerra a dreta: Joaquim Poll i Beyres (trombó), Antoni Cortacans (trompeta), Lluís Sellés (acordió), Desconegut (bateria), Magdalena Puerto i Oliveras (cantant), Rossend Rabós i Montaña (saxo tenor) i Desconegut (clarinet).
Com que Rossend Rabós i Joaquim Poll també van coincidir a la Cobla-orquestra Casablanca, de Girona, no és estrany que a vegades actuessin les dues formacions en un mateix ball.
El 15 de Juliol de 1945 hi ha un anunci a la pĂ gina 2 de Los Sitios de Gerona que diu:

PISCINA DE GERONA
HOY, TARDE, A LAS 5,30, AUDICIÓN DE SARDANAS POR LA
Orquesta CASABLANCA
CON SU SEXTETO DE HOTT [sic] Y SU VOCALISTA BEYRES
* Veure un interessant article sobre aquest mĂșsic i fotĂČgraf publicat per InĂ©s Padrosa i Gorgot en el seu blog (pĂ gina 19 de l'enllaç), reproducciĂł del que ja havia publicat l'any 1998 a la Revista El Salner, nÂș4, pĂ gines 103 a 110.
Foto: Lux (Girona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!