T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

diumenge, 21 de desembre de 2014

THE BOMBAY

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:


Anys 20 (1)
Orquestrina de Barcelona formada durant els anys 20. Hi va haver una altra formaciĂł a Capellades, amb el nom d'Orquestrina Bombay Jazz, perĂČ no tenen res a veure.
D'esquerra a dreta: Desconegut (jazzband), Giordano Botella i Brotons* (violoncel), RomĂ  RibĂł (violĂ­), Joaquim Vert (piano), i Desconegut [Xxx CarbĂł?]** (violĂ­). Poso que RomĂ  RibĂł Ă©s el violinista de mĂ©s edat, doncs el trobo quintat l'any 1902, i per tant en aquesta foto estaria sobra la trentena.
* Giordano Botella era de Barcelona, i després de participar en la guerra va emigrar a l'Argentina a principis dels anys 40, on amb el temps va fundar una empresa que comercializava articles de marroquineria.
** Xavier Arau i Botella, nĂ©t de Giordano Botella, m'informa de que un dels violinistes es deia CarbĂł de cognom.
Foto: T. Igea. Arxiu Xavier Arau i Botella.


Anys 20 (2)
Anunci que sortia en el nÂș 15 d'una revista anomenada SALÓN ÁLBUM - NEW PHONO. Hi consta que eren una orquestrina tzigane*.
També hi ha el nom dels dos representants: Joaquim Vert i Romà Ribó.
* FormaciĂł que es va posar de moda a Barcelona a principis dels anys 20, i que barrejava l'orquestra de corda amb el  jazz-band i altres instruments moderns -en aquell moment, com el saxo, el clarinet o el banjo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!