T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafĂš, o contribuir al manteniment d'aquesta pĂ gina, (a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botĂł DONAR que hi ha a continuaciĂł:
GrĂ cies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

dijous, 30 de gener de 2014

COBLA MUNICIPAL CIUTAT DE BARCELONA

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball
:

.
Any 1973
Cobla pertanyent a l'Ajuntament de Barcelona, fundada l'any 1968 sota els auspicis de l'Alcalde Josep MÂȘ de Porcioles, i que va fer el seu debut al Mirador de l'Alcalde, del Parc de MontjuĂŻc, el 19 de Març d'aquell any.
Darrere: TomĂ s Busquets (2n trompeta), Josep Bello (1er trompeta), Amadeu PuntĂ­ i Casadevall (trombĂł, fill de l'Estanislau), Francesc Elias i Prunera (1er tible) SebastiĂ  Duran i VehĂ­ (1er fiscorn), Estanislau PuntĂ­ i Alsina (2n fiscorn) i Francesc DagĂ  i Fosalba (contrabaix)
Davant: Narcís Paulís i Vila (flabiol), Àngel Pont i Montaner (2n tible), Josep González i Martínez (director), Josep Colomer i Ribera (1er tenor) i Joaquim Bofill i Vidal (2n tenor).
Foto: MartĂ­nez Parra.


Any 1977
Darrere: Tomàs Busquets, Josep Bello, Amadeu Puntí, Sebastià Duran, Estanislau Puntí, Francesc Dagà i Carles Balañà i Bondia (arxiver, i suposo que 2n director)
Davant: Narcís Paulís, Àngel Pont, Francesc Elias, Aureli Vila i Gómez* i Joaquim Bofill.
* DirigĂ­ la Cobla entre els anys 1982 i 1984, i fĂ©u l'experiĂšncia de tocar amb una tenora metĂ l·lica, com havia fet en Josep Coll i Ligora trenta anys abans. Aquesta tenora surt en aquesta foto (no es veu gaire), i en la segĂŒent.


Any 1978
Darrere: Carles Balañà (arxiver, i suposo que 2n director), Tomàs Busquets, Josep Bello, Amadeu Puntí, Sebastià Duran, Estanislau Puntí i Francesc Dagà (contrabaix)
Davant: Jordi LeĂłn i Royo, Ă€ngel Pont, Francesc Elias, Aureli Vila i Joaquim Bofill.


Any 1981
Drets: Estanislau PuntĂ­, TomĂ s Busquets, Carles Balañà (arxiver, i suposo que 2n director), Francesc Elias, SebastiĂ  Duran, Amadeu PuntĂ­, Joaquim Bofill, Jordi LeĂłn, Francesc DagĂ  i Aureli Vila
Asseguts: Pere Climent i Vidal i Francesc Luis i Brunet.
Foto: Pau Oliva. Arxiu Eduard Boada.


Any 1987
Darrere: Àlex Baiget i Juyol (o Roger Rodríguez?), Miquel Amo (?), Albert Pinto, Sebastià Duran, Desconegut i Rafael de la Vega i Torres
Davant: Jordi LeĂłn, Francesc BenĂ­tez i Campos, Francesc Elias, Jaume VilĂ  i Figueras i Pere BenĂ­tez i Campos.
L'any 1989 l'Ajuntament dissolgué la Cobla temporalment, una situació que esdevingué definitiva amb el temps. L'any 1997, el consistori barceloní convocà un concurs i concedí a la cobla guanyadora, la Sant Jordi, el dret d'afegir-se al nom el títol de Ciutat de Barcelona (Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona).
Foto: Pau BarcelĂł.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

GrĂ cies!