T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

lunes, 23 de abril de 2018

PLEYEL
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 60
Conjunt de Granollers format poc abans de la desaparició del Jazz Club de Granollers sota la direcció de Josep Mª Ruera i Pinart. Ell i altres músics provenien de l'Orquestra Selecció, també de Granollers.
Identifico els músics amb alguna reserva:
D'esquerra a dreta: Vicenç Vacca i Roca, Josep Mª Ruera i Pinart, Josep Domènech, Bonaventura ("Ventura") Garcia, Desconegut (Salvador Ventura?) i Crescenci López.


Any 1963 (1)
L'any 1963 van publicar un disc amb temes standard.


Any 1963 (2)
A nivell informatiu la contraportada de la caràtula és força interessant. Hi ha un text d'Esteve Colomer i Brossa, director de la Revista Club de Ritmo, de Granollers, amb una mica d'informació sobre la creació del grup, la seva vessant jazzística i la qualitat dels seus components, que en aquells moments eren:
Bonaventura ["Ventura"] Garcia (veu i trompeta), Amador Garrell i Soto (saxo, clarinet i violí), Josep Arenas i Garrell (trombó), Vicenç Vacca i Roca (guitarra), Josep Mª Ruera i Pinart (piano i direcció), Salvador Ventura i Narciso (contrabaix) i Josep Domènech i Quintana (bateria).


Any 1968
Segurament és la darrera fotografia del grup, que poc després es va dissoldre.
D'esquerra a dreta: Desconegut, Bonaventura ("Ventura") Garcia, Josep Domènech, Josep Mª Ruera, Salvador Ventura i Josep Arenas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!