T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 30 de junio de 2017

LAIETANA
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1977
Cobla formada a Mataró a principis dels anys 70 per evolució i canvi de nom de les anteriors Cobla Mataró i Cobla La Principal de Mataró.
Darrere: Miquel Campàs i Serra, Josep ("Pepito") Soler i Cantón, Antoni Dènia i Pérez, Ramon Astort i Masip i Celso Guirao i Noguerol
Davant: Germà Sàbat i Soler, Ezequiel Garcia, Amado Guirao i Noguerol, Lluís Guixeras i Reig, Josep Làzaro i Feliu i Lluís Carbó i Eres* (contrabaix).
* Veure una biografia resumida d'aquest co-fundador de la Cobla-orquestra Els Verds a la pàgina 11 d'aquest document.
Foto: Arxiu Antoni Sàbat i Aguilera.
Any 1978
Foto i detall d'un Concert que varen fer el dia 18 de Març de 1978 a l'Auditori de la Caixa d'Estalvis de Sabadell, amb motiu del tercer aniversari de la Colla Sardanista Foc Nou, integrada en el Grup Bell Punteig, que portaven Maria Perich i Cid i Josep Mª Serracant.
Aquell mateix dia, a la tarda, van tocar en una ballada a l'Institut Ferran Casablancas, també a Sabadell, dins dels actes d'un aniversari d'aquell centre escolar. En aquesta ballada, m'apunta el propietari de la foto, Germà Sàbat va interpretar, a peu dret, la sardana obligada de flabiol Vol d'orenetes, d'Enric Sans i Salellas.
Darrere: Josep ("Pepito") Soler, Miquel Campàs, Ramon Gaig i Vidal, Ramon Astort i Josep Arenas i Garrell
Davant: Germà Sàbat, Ezequiel Garcia, Amado Guirao, Lluís Guixeras, Josep Lázaro i Lluís Carbó.
Foto: Arxiu Jordi Saura i Tarrés.


Any 1982 (aproximadament)
De baix a dalt: Ramon Astort (contrabaix), Ezequiel Garcia (flabiol), Amado Guirao (tible), Josep Canals i Sant (tible), Josep Làzaro (tenora), Lluís Guixeras (tenora), Desconegut (trompeta), Antoni Dènia (fiscorn), Josep Arenas (fiscorn), Josep ["Pepito"] Soler (trompeta) i Ramon Gaig (trombó)
L'any ha de ser entre el 1979 ( en Josep Canals no hi era ) i el 1983, (el 84 en Ramon Astort va entrar a la Costa Daurada).


Any 1996
Retratats a Vilabertran.
D'esquerra a dreta: Antoni Dènia (1er fiscorn), Ezequiel Garcia (flabiol), Francesc Pros i González (trompeta), Amado Guirao (2n tible), Josep ["Pepito"] Soler (1er trompeta), Josep Canals (1er tible), Celso Guirao (trombó), Jaume Call i Duran* (1er tenor), Josep Arenas (2n fiscorn), Josep Làzaro (2n tenor) i Jordi Comas* (contrabaix).
* Vaig coincidir amb tots dos a la Cobla-orquestra Atlàntida.
Fotos: Arxiu Jaume Call i Duran.


Any 1998
Darrere: Francesc Pros González (2n trompeta), Josep ["Pepito"] Soler (1er trompeta), Celso Guirao (trombó), Antoni Dènia (1er fiscorn) i Josep Arenas (2n fiscorn)
Davant: Desconeguda (flabiol), Desconegut (2n tible), Josep Canals (1er tible), Carles Esgleyas (1er tenor), Josep Làzaro (2n tenor) i Jordi Comas (contrabaix).


Any 2000
17 de Juny de 2000.
Darrere: Desconegut, Josep Pros, Celso Guirao, Antoni Dènia, Josep Arenas i Jordi Comas
Davant: Ferran Carballido i Enrich, Desconegut, Josep Canals, Jordi Carballido i Fajas i Josep Lázaro.
Foto: Anna Ballesteros.


Any 2002 (1)
Concert a l'Ermita de Sant Simó durant les festes de Sant Simó, que a més era el lloc on la Cobla Laietana assajava.
Darrere: Desconegut (2n trompeta), Josep Pros (1er trompeta), Celso Guirao (trombó), Antoni Dènia (1er fiscorn) i Josep Arenas (2n fiscorn)
Davant: Ferran Carballido i Enrich (flabiol), Desconegut (2n tible), Desconegut (1er tible), Jordi Carballido i Fajas (1er tenor), Desconegut (2n tenor) i Jordi Comas (contrabaix).


Any 2002 (2)
Una imatge més del mateix concert.
No hi deu haver moltes més fotos amb el nom de Cobla Laietana, doncs la temporada següent, 2003-2004, van canviar-se el nom pel de Cobla Ciutat de Mataró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!