T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

miércoles, 19 de abril de 2017

VALLS
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Principis de segle XX
Orquestra de Capellades existent entre 1890 i 1930, aproximadament. El nom de l'Orquestra fa referència al cognom dels músics que la van fundar.
A la foto es veu unes cadires amb les sigles S.S., segurament estaven actuant a Sant Sadurní d'Anoia. No puc identificar cap dels músics, alguns dels quals eren d'Igualada.
Components dels inicis: Ferran ["Fernandet"] Alemany (flauta i director), Ferran Valls (violí), Francesc Juncosa i Valls (violí), Josep Valls i Rius (contrabaix i fiscorn), Pere Juncosa i Valls (cornetí), Mateu Gili i Castells (clarinet), Esteve Gili i Castells (fiscorn), Norbert Valls i Mora (clarinet), Joan Vidal i Boix ["Ponet"] (contrabaix), Jaume Vidal i Boix (violí), Pau Macinto (cornetí) i Ramon Pujol (cornetí).
Cap a l'any 1925 els músics eren: Josep Valls i Rius (contrabaix i fiscorn), Norbert Valls i Mora (clarinet), Josep Costa i Solé (cornetí), Joan Romeu i Mora (clarinet), Francesc Juncosa i Valls (violí), Pere Juncosa i Valls (cornetí), Xxx Mora ["Mora de Piera"] (flauta), Josep Sabaté i Cantons (clarinet) i Ramon Pujol (cornetí).
Foto: Arxiu Joan Garcia i Escala.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!