T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

Si vols contribuir al manteniment d'aquesta pàgina (a partir de 50 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació, tal com han fet en el seu moment els PATROCINADORS DEL BLOG:

Amat i Pujol, David
Boada i Silvestre, Eduard
"Burlu", de "Sant Esteve de les Roures"
Comadevall i Prat, Miquel
Lavie, Marc
Molina i Membrives, Xavi
Nonell i Juncosa, Jaume
Roig de Llobet, Rafel
Vergés i Costa, Silvestre

... a tots:

Gràcies!



SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

  

dilluns, 30 de gener del 2017

JUVENTUD

👉  LLEGEIX, SISPLAU :
 
Si deixes un comentari, posa el teu nom i correu, i et podré contestar.
 
Si ho prefereixes em pots escriure directament al meu correu:

jlm_54@hotmail.com

Si et vols descarregar alguna foto, endavant! Només et demano que si la publiques, citis la font.

... I ara sĂ­, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1959
Orquestra formada el 26 de Desembre de 1959 a Valls de Torroella (Bages), una colĂČnia textil a la vora del riu Cardener. Van escollir el nom de Juventud (en aquells moments tot es feia en castellĂ ) perquĂš el mĂ©s gran de la colla no tenia mĂ©s de 22 anys.
Tots els components eren de la ColĂČnia, excepte en Leandre Ribera, de SĂșria; i al no tenir conservatoris de mĂșsica a prop, havien estudiat amb professors particulars.
Per poder tenir un equip d'amplificaciĂł van demanar ajuda al propietari de la fĂ brica, i algun dels components va haver de comprar l'instrument a termins.
Darrere: Joan Pagan i Navarro (contrabaix), Joan Palà i Ragués (saxo, clarinet i violí) i Valentí Soler i Vilalta (trompeta i violí)
Davant: Salvador Junyent i Guitart (bateria i cantant), Leandre Ribera (trompeta, es va asseure al piano per la foto), Antoni CamprubĂ­ i Masana (piano i acordiĂł), Francesc CamprubĂ­ i Masana (saxo, violĂ­ i cantant) i Jaume Junyent i Guitart (saxo i violĂ­).
Foto: Arxiu Francesc CamprubĂ­ i Masana.


Any 1962
AquĂ­ ja havien canviat d'Orquestra a Conjunt. Quan la majoria va anar a fer el servei militar l'orquestra es va desfer. En tornar de la mili, com que eren mĂ©s grans van canviar el nom per Orquestra Los Senior's, amb algunes baixes, quedant un quintet que va estar en actiu fins a principis dels 90.
Asseguts en el respatller del sofĂ : ValentĂ­ Soler i Vilalta (trompeta i violĂ­), Joan Pagan i Navarro (baix) i Jaume Junyent i Guitart (saxo i violĂ­)
Asseguts al sofĂ : Antoni CamprubĂ­ i Masana (piano i acordiĂł), Salvador Junyent i Guitart (bateria i cantant) i Leandre Ribera (trompeta).
Foto: Arxiu Francesc CamprubĂ­ i Masana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE

GrĂ cies!