T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

lunes, 30 de enero de 2017

JUVENTUD
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1959
Orquestra formada el 26 de Desembre de 1959 a Valls de Torroella (Bages), una colònia textil a la vora del riu Cardener. Van escollir el nom de Juventud (en aquells moments tot es feia en castellà) perquè el més gran de la colla no tenia més de 22 anys.
Tots els components eren de la Colònia, excepte en Leandre Ribera, de Súria; i al no tenir conservatoris de música a prop, havien estudiat amb professors particulars.
Per poder tenir un equip d'amplificació van demanar ajuda al propietari de la fàbrica, i algun dels components va haver de comprar l'instrument a termins.
Darrere: Joan Pagan i Navarro (contrabaix), Joan Palà i Ragués (saxo, clarinet i violí) i Valentí Soler i Vilalta (trompeta i violí)
Davant: Salvador Junyent i Guitart (bateria i cantant), Leandre Ribera (trompeta, es va asseure al piano per la foto), Antoni Camprubí i Masana (piano i acordió), Francesc Camprubí i Masana (saxo, violí i cantant) i Jaume Junyent i Guitart (saxo i violí).
Foto: Arxiu Francesc Camprubí i Masana.


Any 1962
Aquí ja havien canviat d'Orquestra a Conjunt. Quan la majoria va anar a fer el servei militar l'orquestra es va desfer. En tornar de la mili, com que eren més grans van canviar el nom per Orquestra Los Senior's, amb algunes baixes, quedant un quintet que va estar en actiu fins a principis dels 90.
Asseguts en el respatller del sofà: Valentí Soler i Vilalta (trompeta i violí), Joan Pagan i Navarro (baix) i Jaume Junyent i Guitart (saxo i violí)
Asseguts al sofà: Antoni Camprubí i Masana (piano i acordió), Salvador Junyent i Guitart (bateria i cantant) i Leandre Ribera (trompeta).
Foto: Arxiu Francesc Camprubí i Masana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!