T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

sábado, 19 de noviembre de 2016

JOSÉ FONT Y SU RITMO
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 40 (1)
Conjunt de Tarragona format als anys 40 pel trompetista Josep Font i Miró, que va començar a tocar l'any 1937, només amb 17 anys, a l'Orquestra Godall, passant després pel Conjunt Los Azules (aquí va començar a cantar, per malaltia del cantant titular, i es va descobrir que ho feia molt bé, de manera que va seguir compaginant les dues facetes, trompetista i vocalista) i l'Orquestra Bolero fins a mitjans dels 40, en què va fundar José Font y su Ritmo, coneguts també com el Quintet Font.
D'esquerra a dreta: Lluís Carreras (contrabaix), Josep Coll (saxo tenor), Josep Font (trompeta i cantant), Joan Juncà i Albert (piano) i Melcior Juncà (bateria).
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 40 (2)
Josep Font i Miró, cantant i trompetista.
Foto: Arxiu Josep Mª Font.


Anys 40 (3)
D'esquerra a dreta: Josep Turú i Damunt (saxo tenor), Joan Juncà (piano), Lluís Carreras (contrabaix), Josep Font (trompeta i cantant) i Melcior Juncà (bateria). La foto probablement és feta als estudis de Ràdio Tarragona, on durant dos anys van actuar tots els diumenges a migdia. Els oients trucaven a veure si qui cantava (Josep Font) era Bonet de San Pedro, cantant de boleros molt de moda en aquells moments.
Foto: Arxiu Josep Mª Font.


Any 1946
Caricatura de Josep Font, signada per Bufa. Amb una pose molt "Travolta" (avant la lettre). Diria que el dibuix està basat en la foto anterior.
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (1)
D'esquerra a dreta: Lluís Carreras (contrabaix), Josep Turú (saxo tenor), Josep Font (trompeta i cantant), Joan Juncà (piano), Alexandre Moya (saxo alt) i Melcior Juncà (bateria).
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (2)
Actuació de caire benèfic: a darrere hi ha una inscripció que posa, en llatí,  Charitas Christi urget nos (L'amor de Crist ens urgeix); segurament seria doncs un festival organitzat per Càritas.
Darrere: Joan Juncà (acordió), Josep Turú (saxo tenor), Alexandre Moya (saxo alt), Desconegut (trompeta), Desconegut (trompeta) i Desconegut (trombó)
Davant: Desconegut (contrabaix), Melcior Juncà (bateria) i Josep Font (trompeta i cantant).
A baix de l'escenari: Joan Juncà (piano)
Foto: Arxiu Rafel Vidal i Ragazzon.


Anys 50 (3)
Mateixa actuació i formació que la foto anterior, ara sense el cantant Josep Font.
Foto: V. Canadell, fill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!