T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 28 de octubre de 2016

OROTAVA


NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:Any 1947
Conjunt de Cervera format pels membres més joves del Conjunt Ocho Astros, que es va desfer. Un amic seu, Carlos Acín, acabava de fer el servei militar a les Illes Canàries, i els hi va suggerir el nom, que per exòtic, els hi va semblar prou bé.
Els músics fundadors van ser: Jaume Trilla (saxo alt i clarinet), Antoni Solé (violí), Simó Giribet i Puig (direcció i piano), Jaume Portella (saxo tenor i violí), Ramon Térmens (contrabaix), Josep Riera (bateria) i Ramon Rubinat (trompeta).
En un principi van tocar al Casal, als balls de la temporada d’hivern, però després d’una triomfal presentació a l’espai La Granja de Tàrrega, els van contractar per actuar en aquest lloc cada estiu durant 13 anys, amb un èxit assegurat perquè eren els qui tocaven les peces més modernes. El secret estava en què, en comptes d’esperar a que els arribessin les partitures de les editorials, Ramon Rubinat i Ramon Castells, que tenien ràdio, escoltaven l’espai de cançons dedicades, que era aleshores molt popular, i com que tenien molt bona oïda anaven a cantar-les a Simó Giribet, que les posava en solfa per tot el grup i ja les podien assajar els divendres per tocar-les els diumenges. Això era vista comercial i treball en equip !
Tot i tenir els noms (7) dels fundadors, no puc fer-los coincidir amb les cares (8) d'aquesta foto.
Darrere: Josep Riera (bateria), Ramon Rubinat (trompeta), Ramon Arbós (trompeta) i Llorenç Subias i Ferrer
Davant: Ramon Térmens (contrabaix), Jaume Portella (saxo tenor i violí), Simó Giribet i Puig (piano i director) i Antoni Solé (violí).
Foto: Arxiu Mª Teresa Salat.


Any 1954
Al mig, Simó Giribet.
Al voltant, començant per baix l'esquerra i seguint en sentit horari: Jaume Portella (saxo tenor i violí), Ramon Arbós (trompeta), Llorenç Subias (saxo alt, clarinet i cantant), Ramon Térmens (contrabaix), Ramon Rubinat (trompeta) i Josep Riera (bateria).
Foto: Arxiu Mª Teresa Salat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!