T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 28 de octubre de 2016

NUEVO RITMO


NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:Any 1946
Orquestra de Cervera, creada l'any 1943 amb el nom d'Orquestra Ritmo Club, com a evolució de l'Orquestrina Joventut Elèctrica, i l'any 1946, augmentant el nombre de músics fins a onze, es van posar el nom de Nuevo Ritmo de Cervera; aquest nom era lògic, doncs eren l'orquestra titular de la Pista-Sala de Ball Nuevo Ritmo, de Cervera.
Poso les identitats dels músics amb certa reserva, doncs si bé tinc els noms, i els instruments que toquen, no estic segur de l'ordre (en la documentació original).
Darrere: Jaume Gomà (veu), Ramon Felip (bateria), Francesc Oriol (trombó), Josep Ibarz (trombó), Miquel Clotet (trompeta), Josep Tella (trompeta) i Josep Mª Oriol i Pinós (contrabaix i trompeta)
Davant: Joan Farré (saxo alt), Ferran Orobitg i Ingla (saxo tenor), Ramon Bernaus (saxo alt) i Jesús Mª Quintana i Conca* (piano i violí).
* Va ser el compositor de la música de la Passió de Cervera. Es pot llegir la seva interessant biografia en aquest enllaç.
Foto: Arxiu Laura Rosell.


Any 1956
Amb el temps van reduir una mica el nombre de músics. A partir de l'any 1948, però, havien constituït la Cobla La Principal de Cervera, i alguns músics només tocaven en aquesta, i altres simultanejaven les dues formacions.
En segon terme: Francesc Oriol (trombó), Ramon Felip (bateria), Miquel Clotet (trompeta) i Josep Mª Oriol i Pinós (contrabaix)
En primer terme: Ferran Orobitg (saxo tenor), Rosa Mª Hernández (vocalista), Jesús Mª Quintana (piano i violí) i Ramon Bernaus (saxo alt).
Van estar actius fins l'any 1964.
Foto: Arxiu Laura Rosell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!