T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 12 de agosto de 2016

VILANOVA
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Anys 30
Cobla-orquestra de Vilanova i la Geltrú formada l'any 1923, impulsada pel Centre Català de Vilanova i liderada pels germans Lleonard ("Nardu") i Isidre Salvat i Soler. De fet, i ignoro el per què, s'anomenaven Cobla-orquestrina. Els músics es van formar a l'Ateneu, i també, els instrumentistes de canya, a Barcelona, amb Albert Martí i Galceran (tenora) i Benvingut Tapis i Bassets (tible), aleshores "primeres espases" de la Cobla-orquestra Barcelona. A la foto es pot identificar:
Darrere: Josep Mayné (2n cornetí), Heribert Masana (1er cornetí), Joan Bruna (1er fiscorn), Joan Saburit (2n fiscorn), Salvador Rovirosa (trombó) i Josep Albet (contrabaix)
Davant: Miquel Ballester (flabiol), Blai Garrigó (2n tible), Isidre Salvat (1er tible), Lleonard ("Nardu") Salvat (1er tenor) i Alfons Terés i Montiu (2n tenor).
L'any 1946, una bona part dels músics d'aquesta formació passen a formar part de la Cobla-orquestra La Principal del Penedès, que en formació de Ball prenien el nom d'Orquestra Prindes.
Tota la informació l'extrec de l'article publicat per Xavier Orriols i Sendra a la Revista Excursionista Talaia, nº 305, de Juliol de 2015 (pàgines 28 a 32)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!