T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

viernes, 22 de abril de 2016

MONTECARLO
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1949
Orquestra de Sabadell.
Aquí els veiem a punt d'intervenir a Ràdio Sabadell, EAJ 20, el mes de Novembre de 1949, en la primera emissió en directe d'una formació musical.
D'esquerra a dreta: Feliu Pont i González (saxo tenor i clarinet) *, Josep Mª Taulé (violí), Ramon Marimon i Carol (piano), Antoni Monpel (cantant i trompeta), Jaume Caballeria i Rovira (trompeta), Josep Soley i Solé (bateria) i Feliu Sisquella i Pié (saxo alt).
M'explica Feliu Pont que ell va endegar-ho tot plegat, convencent la resta de companys que també estudiaven música perquè comencéssin a assajar a darrera l'espardenyeria dels seus pares, i quan van estar a punt van presentar-se en públic. L'orquestra va durar més o menys fins l'any 1952.
* Tres anys després Feliu Pont es va vendre el saxo i el clarinet, i amb el què en va treure va comprar quatre sacs de café en gra; a partir d'aleshores va fundar una empresa, Cafès Pont, que aquest any 2016 es manté operativa i sòlida.
Foto: Arxiu Núria Caballeria i Núñez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!