T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

sábado, 19 de diciembre de 2015

L'ORQUESTRINA FRANQUESINA
NOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 2015 (1)
El dia 22 de Novembre de 2015 va fer la seva presentació aquesta orquestrina de Les Franqueses del Vallès.


Any 2015 (2)
És un nou projecte musical amb seu a les Franqueses. La formació, impulsada per Ismael Salido, pretén ser un homenatge als pares i avis d’aquests músics a través de la música que va acompanyar aquelles generacions i que perdura malgrat el pas del temps.
Al meu entendre proposen una comunicació molt directa, gairebé acústica, amb el públic, defugint les grans parafernàlies de llums, vestits llampants i volum exagerat. És un tipus d'Orquestra que pot arribar com una novetat "retro" al públic que simplement vol ballar una estona, gaudint d'un so acurat i gens estrident, ben elaborat en els seus arranjaments i en la seva presentació, tal com podem veure en aquest video promocional.
Darrere: Iu Boixader i Castelar (contrabaix), Ferran Puig i Bosch (trombó), Juanjo Molina i Aguilera (trompeta) i Albert Cruz i Corral (trompeta)
Davant: David Umberto Italiano (bateria), Joseba Gallego (percussió), Marc J. Bergadà i Moure (saxo alt i clarinet), Ismael Salido i Gutiérrez (saxo alt), Albert Peix i Arqué (saxo tenor) i Josep Vila i Campabadal (acordió).


Any 2015 (3)
I aquí els podem veure en plan nadalenc, i també en aquest altre video.
D'esquerra a dreta: David Umberto Italiano, Marc J. Bergadà, Joseba Gallego, Ferran Puig, Ismael Salido, Juanjo Molina, Albert Peix, Albert Cruz, Iu Boixader i Josep Vila.


Any 2016
Corró d'Avall (Les Franqueses del Vallès), el 22 de Maig de 2016, durant la 27ª Fira de Sant Ponç.
Darrere: Aleix Forts i Marín (contrabaix), Ferran Puig (trombó), Juanjo Molina (trompeta) i Antonio Fernández i Valverde (trompeta)
Davant: Joseba Gallego (percussió), David Umberto Italiano (bateria), Marc J. Bergadà (saxo alt i clarinet), Ismael Salido (saxo alt), Albert Peix (saxo tenor) i Josep Vila (acordió).


Any 2017 (1)
Corró d'Avall (Les Franqueses del Vallès), el dia 14 de Maig de 2017
Darrere: David Umberto Italiano, Ferran Sedó i Soria, Francesc Martorell i Pujol, Ferran Puig, Juanjo Molina i Antonio Fernández
Davant: Martí Carreras i Almar, Ismael Salido, Albert Peix i Josep Vila.


Any 2017 (2)
Festa Major del Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès), el dia 6 d'Agost de 2017.
Darrere: David Umberto Italiano (bateria), Ferran Sedó (percussió), Aleix Forts (contrabaix), Ferran Puig (trombó), Antonio Fernández (trompeta) i Juanjo Molina (trompeta)
Davant: Martí Carreras (clarinet), Ismael Salido (saxo alt), Edgar Rodríguez i Méndez (saxo tenor) i Josep Vila (acordió).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!