T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

lunes, 16 de marzo de 2015

TONY AND CID SINGERSNOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 1974 (1)
L'any 1974 hi havia al Resturant de l'Hostal del Rolls, de Sils, un Conjunt sense nom concret que hi tocava a diari per amenitzar sopars turístics, sobretot de públic alemany. Feien una formació instrumental, tenien una bona preparació musical, i havien treballat la conjuntació de les veus de manera que el resultat era molt agradable d'escoltar, donant una sensació de gran qualitat.
Un dia els va veure el gerent de la Sala de Festes El Cid, d'Empuriabrava, que es trobava on avui hi ha actualment la Discoteca Chic. Aquest home es deia Tony, era iugoslau i també músic, i en el seu país havia liderat amb molt èxit un grup de similars característiques al què va trobar al Rolls. Els hi va proposar una prova, i allà es van quedar durant tres anys ! 
Van prendre el nom del líder i de la Sala de Festes: Tony and Cid Singers, i va ser un no parar fins l'any 1977, en que els components van marxar a d'altres formacions musicals, Cobla, Orquestra, Havaneres ...
Segons m'explica un dels músics, l'Albert, que és qui em passa les fotos i la informació, va ser una de les millors èpoques de la seva vida musical, però tot té un final, i van emprendre altres camins que es poden veure en diverses formacions que surten en aquest blog.
Identifico els músics:
A dalt: Albert Prat i Vila (teclats i veus)
A baix: Josep Lluís Luque (trompeta i veus), Joan Pubill (guitarra i veus), Gregori Montgé (baix), Tony (cantant i també autor d'uns molt bons arranjaments pel grup), Alfons Ruiz (saxo tenor) i Joan Franquesa (bateria i veus).


Any 1974 (2)
D'esquerra a dreta: Joan Franquesa, Josep Lluís Luque, Tony, Albert Prat, Alfons Ruiz, Joan Pubill i Gregori Montgé.


Any 1974 (3)
Aquí actuant a l'escenari. Ells eren el grup fix de la casa, però per la Sala també hi passaven estrelles internacionals de la categoria, per exemple, de Demis Roussos, Julio Iglesias o Raffaella Carrà, entre d'altres.
D'esquerra a dreta: Josep Lluís Luque, Alfons Ruiz, Albert Prat, Joan Pubill, Joan Franquesa i Gregori Montgé.

1 comentario:

  1. Una bona època pels músics va ser la dels anys 70, jo Albert Prat va ser quant vaig començar a tocar i la veritat es el que comenta l'amic Josep Loredo , la millor època de la meva vida, tocaves, gaudies de la teva feina i a més cobraves bittlo, bitllo...un sobre l'altre quant havies acabat la feina... això si que era bonic!
    Pel que fa als Cid Singers dir-vos que havíem fet de "teloneros" de Julio Iglesias, Demis Rusos, Rafaela Carra`i una pila de les que eren primeres figures en aquella època, per la sala de festes "El Cid" hi passaven la flor i nata dels artistes de primera línia. Els companys que vaig trobar al grup tot i ser força mes gran que jo varen ser els que em varen ensenyar a estar a l'escenari, cosa prou important.. i a mes..... va ser dels primers llocs os es feia striptease integral en viu.... ep !! i algú no es creu que va ser la millor època de la meva vida.....

    ResponderEliminar

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!