T'AGRADARIA COL·LABORAR AL MANTENIMENT DEL BLOG?

NOTES:

Si deixas un comentari, posa el teu nom i correu, sisplau, i et podré contestar.

Si et vols descarregar alguna foto, endavant!
Només et demano que si la publiques, citis la font.

Si t'agrada el blog i em vols convidar a un cafè, o contribuir al manteniment d'aquesta pàgina,
(a partir de 1 €), pots fer-ho prement el botó DONAR que hi ha a continuació.

Gràcies!

SI EM VOLS CONVIDAR A UN CAFÈ, O AJUDAR A MANTENIR AQUEST BLOG, CLICA EL SEGÜENT BOTÓ. GRÀCIES !

martes, 17 de febrero de 2015

CIUTAT DE LES ROSESNOTA PRÈVIA (escric això el dia 8 de Maig de 2015):
Les circumstàncies personals fan que posi a la venda la casa on visc, en una petita urbanització al mig del bosc, a 10 km d'Amer o La Cellera de Ter (comarca de La Selva), anant cap el Pantà de Susqueda; si algú hi està interessat o coneix algú que ho pogués estar, en aquest enllaç trobarà la descripció, forma de contacte, fotos i tota mena de detalls (la muntanyeta que es veu darrere la tercera foto forma part del terreny de la finca, uns 2000 m2)

COORDINADES GEOGRÀFIQUES :
41º 59’ 4.81” N
02º 33’ 5.71” E

COORDINADES GPS:
Latitud: 41.984669
Longitud: 2.551585

Gràcies per la teva atenció, i ara sí, et convido a gaudir del meu treball:


Any 2015 (1)
Cobla de Sant Feliu de Llobregat, vinculada a l'Associació Musical Banda Simfònica Ciutat de les Roses, de la mateixa població (coneguda, entre d'altres raons, pels seus cultius de roses). Compta amb l'assessorament d'un músic veterà com és en Ramon Julià i Massaguer, i es dirigida pel seu primer fiscorn, Antonio Luis Fernández Ortega.
Van debutar extraoficialment per la Cavalcata de Reis d'Aiguafreda, i oficialment el diumenge dia 1 de Març de 2015 al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, a les 12 h del matí, interpretant el programa que es detalla en aquest enllaç.
Darrere: Peter Paltrou, Nur Alkuwaifi Torres, Guillem Lluís, Antonio Luis Fernández Ortega, Clara Fernández i González i Xavier Sánchez
Davant: Elena Fernández i González (bessona de la Clara), Edgar Rodríguez i Méndez, Jordi Ceba i Romero, Jana Font i Antoni Martínez i Martínez (que no és de la Cobla, només s'hi va posar per fer la foto, segons em comenta en Ramon Julià).


Any 2015 (2)
Dies després de la foto anterior es van fer aquesta, que fan servir de portada en el seu perfil de Facebook, i en la qual catalanitzen el nom i cognom del segon trompeta, i ja hi ha el segon tenor definitiu (i ben jove !).
Darrere: Pere Paltre, Nur Alkuwaifi, Guillem Lluís, Antonio Luis Fernández, Clara Fernández i Xavier Sánchez
Davant: Elena Fernández, Jordi Ceba, Edgar Rodríguez, Jana Font i Gerard Montsech i González.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PER RAONS LOGÍSTIQUES NOMÉS PUBLICARÉ COMENTARIS EN ELS QUALS S'INDIQUI UN CORREU DE CONTACTE (el correu no sortirà en el comentari)

Gràcies!